سید علی اکبر صفوی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت دورههای توانمند سازی اساتید در ارائه آموزشهای الکترونیکی گفت: تاکنون چند دوره توانمند سازی برای دانشگاههایی از شمال، شرق و جنوب کشور و همچنین دانشگاههای بزرگی در مرکز تهران، ظرف دو ماه گذشته برگزار شده است.
وی ادامه داد: ولی از نظر من هنوز ۸۰ تا ۹۰ درصد اساتید و دانشگاههای ایران نیاز دارند تا در «دوره های توانمند سازی و افزایش مهارت اساتید در ارائه آموزشهای الکترونیکی» شرکت کنند.
صفوی افزود: هر دانشگاهی برحسب نیازی که دارد در این دورهها شرکت میکند. برخی از این دورهها درباره استفاده از ابزارهای الکترونیکی، اخلاق ذی نفعان و حتی فرهنگ است این دورهها به صورت دوره کامل و کارگاهی برگزار میشود.
وی ادامه داد: دانشگاههایی که درخواست برگزاری دوره توانمند سازی اساتید را دارند میتوانند به سایت انجمن یادگیری الکترونیکی ایران به نشانی http://elearningassociation.ir/ مراجعه کرده و تقاضای خود را مطرح کنند.
رئیس انجمن یادگیری الکترونیکی ایران افزود: برخی از دوستان و مسئولان اعلام میکنند که به زودی دانشگاهها را باز میکنیم، باید گفت این حرف از پایه غیر کارشناسی و غیر قابل قبول است چرا که دانشگاهها باز و در حال ارائه خدمات هستند و بیشتر از همه در حال کار کردن هستند.
وی ادامه داد: در حال حاضر بحران کرونا روز به روز درحال افزایش است این اتفاق در زمستان بیشتر میشود در زمان عید نیز به دلیل مسافرتها بیشتر خواهد شد بنابراین امسال تا تابستان همین سیستم به دلیل وجود بحران جلو میرود.
صفوی افزود: پس باید دانشگاهها تا تابستان به خوبی برنامه ریزی کنند، حالا اگر دانشگاهها به صورت حضوری باز شد که همه خوشحال میشویم، ولی این فکر غلط است که بگوییم این بحران به زودی تمام میشود، دانشگاهها باید دانشجویان را فارغ التحصیل کنند.
رئیس انجمن یادگیری الکترونیکی افزود: درعین حال این مسئولیت اجتماعی ما است که با استفاده از حداکثر ظرفیت، دانشجویانی با کیفیت خوب را آموزش دهیم نه اینکه به دلیل بحران کرونا افرادی با علم ناقص تربیت کنیم، بنابراین ابزار به ما امکان میدهد با بهترین کیفیت عمده فعالیتها انجام گیرد و ما اگر از آن استفاده نکردیم یعنی ما فرهنگ آن را نداریم و به رسالت اجتماعی خود عمل نکرده ایم.
نظر شما