۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰

سخنگوی سازمان سنجش خبرداد:

مهلت ثبت نام در کنکور ارشد ۱۴۰۰ تمدید شد

مهلت ثبت نام در کنکور ارشد ۱۴۰۰ تمدید شد

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: مهلت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ و بیست و ششمین المپیاد علمی دانشجویی تمدید شد.

فاطمه زرین آمیزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ثبت نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ و بیست و ششمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور از یکشنبه ۱۶ آذر ۹۹ آغاز شده و به منظور ارائه تسهیلات برای متقاضیانی که تاکنون نسبت به ثبت نام اقدام نکرده اند، مهلت ثبت نام تا ساعت ۲۴ روز ۲۶ آذر ۹۹ تمدید شده است.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی و دانشگاه آزاد اسلامی از طریق کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ صورت می‌پذیرد.

وی افزود: ثبت نام منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق سایت اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org انجام می‌شود و متقاضیان ثبت نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ و بیست و ششمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور می‌توانند با در نظر داشتن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون که در سایت سازمان سنجش منتشر شده است، در آزمون ثبت نام کنند.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ خردادماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

کد خبر 5094572

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
      8 0
      چرا کسی درباره 2 برابر شدن هزینه ثبت نام کنکور چیزی نمیگه؟ سازمان سنجش بر چه مبنایی این هزینه رو افزایش داده.
    • موسی IR ۱۹:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
      4 0
      درباره 2 برابر شدن هزینه ثبت نام کنکور چیزی نمیگه چرا کسی؟ سازمان سنجش بر چه اساسی این هزینه رو افزایش داده.
    • احمد رستمی IR ۱۹:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
      5 1
      چرا هزینه ثبت نام کارشناسی ارشد 2برابرشده،،،واقعا ک گرون فروشی فقط در بازار نیست پس....
    • IR ۱۵:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۶
      0 0
      چخبره 90 هزار تومن ؟؟