۲۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸

کمالوندی:

محور گفتگوهای گروسی ترتیبات اجرایی توقف نظارت‌های فراپادمانی است

محور گفتگوهای گروسی ترتیبات اجرایی توقف نظارت‌های فراپادمانی است

سخنگوی سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: محورهای گفت‌و گوهای گروسی ترتیبات اجرایی توقف نظارت‌های فراپادمانی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره‌کل دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی، «بهروز کمالوندی» سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرد: رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به منظور انجام گفت‌وگوهای فنی با سازمان انرژی اتمی ایران عصر روز شنبه در راس هیاتی وارد تهران می‌شود و روز یکشنبه با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و دیگر مسئولان سازمان دیدار می‌کند.

وی با بیان اینکه سفر گروسی در ارتباط با چگونگی اجرای مفاد نامه ۲۷ بهمن ماه ایران به آژانس در راستای اجرای ماده ۶ قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران و به درخواست مدیرکل آژانس انجام می‌شود، گفت: مهمترین محورهای این گفت‌وگوها حول موضوعات فنی و ترتیبات اجرایی توقف نظارت‌های فراتر از پادمان و پروتکل الحاقی و اقدامات داوطلبانه فراپادمانی و نحوه ادامه همکاری‌های دو طرف خواهد بود.

معاون سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه در راستای اجرای قانون اقدام راهبردی، سازمان انرژی اتمی ایران اقدامات متعددی را در برنامه کار خود قرار داده است، تصریح کرد: از جمله این اقدامات توقف نظارت‌های فراپادمانی دو ماه پس از لازم‌الاجرا شدن قانون در صورت عدم اجرای تعهدات طرف‌های مقابل در برجام است که موعد آن پنجم اسفند ماه (بیست و سوم فوریه) است. به منظور اجرای این بخش از قانون در وهله نخست نامه‌ای در تاریخ بیست و هفتم بهمن ماه تسلیم آژانس شد.

کمالوندی ادامه داد: گفت‌وگوهای فنی پیش از پایان مهلت دو ماهه قانون به منظور پیش‌بینی و هماهنگی بهینه با آژانس برای کاهش نظارت‌ها تا سطح پادمان انجام می‌شود.

کد خبر 5149842

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
      0 1
      اگر دشمن به برجام و تعهدات خود بازنگردد و در جهت مذاکره مجدد باشد کاهش تعهداتی را طرح ریزی کنیم که غیرقابل برگشت باشند و ارتباطات خود با آژانس و بازرسی را نیز به حداقل برسانیم تا برنامه هسته ای را گسترش دهیم و در مذاکرات جدید از موضع برتر وارد شده و با توافقی جدید تعهداتی کم تر از برجام را بپذیریم