۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۲:۵۸

با تلاش یک تیم استارت آپی؛

تولید تجهیزات موتور برقی/ فناوری حمل و نقل هوشمند اشتراکی بومی شد

تولید تجهیزات موتور برقی/ فناوری حمل و نقل هوشمند اشتراکی بومی شد

محققان در یک تیم استارت آپی موفق به طراحی و تولید اجزای موتور برقی همچون برد الکترونیکی، اپلیکیشن و تکنولوژی قفل موتور شدند که قرار است این پروژه در تهران اجرایی شود.

سید سجاد غرضی مدیرعامل استارت آپی فعال در زمینه سرویس‌های حمل و نقل اشتراکی (موتور برقی و دو چرخه برقی) در کارخانه نوآوری «های‌وی» در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در طول سال‌های گذشته، استفاده از وسایل حمل و نقل دوچرخ در حوزه میکرومبیلیتی یا همان حمل و نقل مویرگی در سرتاسر دنیا رایج شده و مدلی که امروزه در بسیاری از شهرهای بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرد، استفاده از اپلیکیشن‌های اشتراک گذاری موتورهای برقی و دوچرخه‌های برقی و اسکوتر است.

وی ادامه داد: میکرومبیلیتی و حمل و نقل هوشمند از مهم‌ترین ابزارهای پیشرو برای مبارزه با ترافیک سنگین شهری و معضل جای پارک در شهرهای بزرگ است زیرا استفاده از وسایل حمل و نقل دو چرخ برقی تأثیر بسزایی در کنترل آلودگی و بهبود کیفیت زندگی در کلانشهرهای جهان دارد.

غرضی گفت: در این استارت اپ موفق شدیم با بومی‌سازی کلیه تجهیزات و فناوری‌های مورد استفاده در سیستم‌های اشتراکی، بردهای الکترونیکی مرتبط با موتورها و دوچرخه‌های برقی (با استفاده از فناوری اینترنت اشیا)، اپلیکیشن و تکنولوژی قفل را طراحی و تولید کنیم.

وی در خصوص شیوه کار این سیستم گفت: در این تیم «برد الکترونیکی» که ارتباط بین موتور و دوچرخه‌های برقی با تلفن همراه را برقرار می‌کند نیز طراحی و تولید شد؛ با استفاده از برد الکترونیکی ساخته شده در این تیم، هدایت، تعیین مسیر، خاموش و روشن شدن، قفل، پرداخت هزینه و … موتور برقی و دوچرخه برقی در کمترین زمان ممکن برای کاربر مهیا می‌شود.

مدیر این تیم استارت آپی اضافه کرد: تعمیر و نگهداری موتورها و دوچرخه‌ها، شارژ باتری آنها و طراحی ایستگاههای شهری توسط اعضای این تیم انجام می‌شود تا در کمترین زمان ممکن موتورها و دوچرخه‌های برقی سالم و بدون نقص در دسترس شهروندان قرار گیرد.

به گفته غرضی، موتورها و دوچرخه‌های برقی این استارت‌آپ بزودی در دسترس عموم قرار خواهند گرفت و همگان میٰ‌توانند با نرم افزار و تجهیزاتی که در این تیم استارت آپی طراحی کردیم از موتورها و دوچرخه‌های برقی استفاده کنند.

مدیر این تیم استارت اپی افزود: طی توافقاتی که با شهرداری داشته ایم، با حدود ۱۰۰ موتور و دوچرخه برقی در یک منطقه پروژه خود را اغاز کنیم.

وی با تاکید بر اینکه این موتورها و دوچرخه‌ها قابلیت جایگزینی وسایل نقلیه عمومی را ندارند و فقط در نقش مکمل حمل و نقل عمومی عمل می‌کنند، گفت: امیدواریم تا در آینده‌ای نه چندان دور در مسیر دستیابی به حمل و نقل هوشمند، تکمیل سفرهای درون شهری با استفاده از وسایل نقلیه عمومی و دوچرخه‌ها و موتورهای برقی اشتراکی میسر شود.

وی ادامه داد: با استقبال و اطمینان شهروندان به سیستم حمل و نقل عمومی و اشتراکی که با همکاری نهادهای دولتی و خصوصی میسر خواهد شد شاهد استفاده کمتر از وسایل نقلیه شخصی در سطح شهر خواهیم بود.

#توسن_موتور 

کد خبر 5348946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهسا FR ۱۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
      0 0
      من این تیم رو در کارخانه نوآوری های وی دیدم زی رو واقعا ایده جالبیه امیدوارم که موفق بشن