۲۴ آذر ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸

همزمان با هفته پژوهش؛

معلمان و دانش‌آموزان پژوهشگر اردبیل تجلیل شدند

معلمان و دانش‌آموزان پژوهشگر اردبیل تجلیل شدند

اردبیل- همزمان با هفته پژوهش و در مراسمی در آموزش و پرورش استان اردبیل، معلمان و دانش‌آموزان پژوهنده و برتر استان اردبیل تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، در آئینی که بعد از ظهر چهارشنبه و با حضور مسئولان استانی و مدیران نواحی و مناطق آموزش و پرورش در آموزش و پرورش استان اردبیل برگزار شد، از امیرعلی عباسی از منطقه لاهرود جز ۲ درصد برتر دانشمندان جهان تجلیل شد.

همچنین در این مراسم از سید محمد س ید کلان مجری پژوهش برتر استانی و رتبه سوم کشوری و شهریار درگاهی دارنده رتبه سوم پژوهشگری وزارت آموزش و پرورش با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم همچنین از زهرا حسینی‌نیا دارنده مدال طلای جهانی المپیاد زیست‌شناسی، علی هدایتی دارنده مقام اول کشوری مسابقات علمی پژوهشی سلول‌های بنیادی و رزا محرمی از شهرستان مشگین‌شهر دارنده مقام اولی کشوری جشنواره نوجوان سال در رشته نرم‌افزار چند رسانه‌ای تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم رئیس گروه پژوهش آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به برنامه‌های متنوع در هفته گرامیداشت پژوهش اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در این هفته از سوی آموزش و پرورش استان اردبیل تدارک دیده شده و ۲۲ برنامه قابل اجرا در طول این هفته را شاهد بودیم.

اژدری اجرای ۲۲ جشنواره انتخاب پژوهشگر برتر دستگاه با مشارکت ۵۶ نفر از پژوهشگران فرهنگی فعال در عرصه‌های علمی پژوهشی، ملی و بین‌المللی را یادآور شد و تصریح کرد: از این تعداد ۶ نفر به ستاد هفته پژوهش استان در دانشگاه محقق اردبیلی معرفی شده و بقیه نیز در طول هفته پژوهش با اهدای لوح تقدیر و هدایایی مورد تجلیل قرار گرفتند.

وی کسب رتبه‌های برتر علمی بین‌المللی در بخش‌های علمی و فرهنگی را یادآور شد و گفت: کسب رتبه ۲ درصد دانشمندان برتر جهان، کسب رتبه سوم پژوهشگر وزارت آموزش و پرورش، کسب مدال طلایی المپیاد جهانی زیست‌شناسی در اردبیل و در آموزش و پرورش استان اردبیل مایه مباهات این سازمان است.

رئیس گروه پژوهش آموزش و پرورش استان اردبیل به ارزیابی و داوری طرح‌های پژوهشی در استان اشاره کرد و افزود: ۲ طرح پژوهشی برتر دستگاه به ستاد هفته پژوهش وزارت آموزش و پرورش جهت رقابت کشوری ارسال شده است.

رامین اژدری اجرای جشنواره دانش‌آموزان با دریافت اسامی دانش‌آموزان حائز رتبه‌های برتر کشور در مسابقات علمی و پژوهشی را یادآور شد و خاطر نشان کرد: جشنواره‌ها، المپیادها و سایر مسابقات اجرا شده در سطح وزارت آموزش و پروش در طول هفته پژوهش مورد تجلیل قرار گرفته و به نمایندگی از دانش‌آموزان پژوهشگر ۳ نفر به ستاد هفته پژوهش استان معرفی و در همایش استانی مورد تجلیل قرار گرفتند.

رئیس گروه پژوهش آموزش و پرورش استان اردبیل پژوهش را پایه و اساس دستیابی به علوم مختلف اعلام کرد و ادامه داد: در هفته پژوهش سال جاری آموزش و پرورش استان اردبیل با حضور در نمایشگاه هفته پژوهش داشته‌ها و دست ساخته‌های خود را در معرض نمایش عمومی قرار داد و ما خرسندیم که استان اردبیل در این حوزه در بین استان‌های کشور حرفی برای گفتن دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از ۱۰ نفر از معلمان شرکت‌کننده در برنامه‌های هفته پژوهش و سه نفر از دانش‌آموزان برتر در حوزه‌های ملی و بین‌المللی تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 5376340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha