پیام‌نما

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ  وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ  إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانا ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنان کتاب و ترازو [ی تشخیص حق از باطل] نازل کردیم تا مردم به عدالت بر خیزند، و آهن را که در آن برای مردم قوت و نیرویی سخت و سودهایی است، فرود آوردیم و تا خدا مشخص بدارد چه کسانی او و پیامبرانش را در غیاب پیامبران یاری می دهند؛ یقیناً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است. * * * كتابى عطا كرد و ميزان نهاد /  كه مردم گرايند يكسر به داد

۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۴۳

رئیس سازمان صمت استان سمنان:

۱۰۱۴ واحد تولیدی استان سمنان در صف دریافت تسهیلات هستند

۱۰۱۴ واحد تولیدی استان سمنان در صف دریافت تسهیلات هستند

سمنان- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان گفت: یک هزار و ۱۴ واحد تولیدی در بخش‌های صنعتی و معدنی و همچنین کشاورزی در صف دریافت تسهیلات بانکی رونق تولید هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی تشنه دل بعد از ظهر یکشنبه در سیصد و چهل و دومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان به میزبانی استانداری با بیان اینکه از ابتدای سال جاری ۲۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است، تاکید کرد: ۷۵۲ واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی استان این وام‌ها را دریافت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه از این میزان ۱۹۱ واحد به ارزش حدود ۲۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال مربوط به بخش صنعت بوده است، افزود: ۵۶۱ واحد کشاورزی نیز تسهیلاتی را به ارزش حدود دو هزار میلیارد ریال دریافت کردند.

رئیس صمت استان سمنان با بیان اینکه تا کنون در قالب تسهیلات رونق تولید ۱۴۰۰، یک هزار و ۱۴ واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات به ارزش حدود ۴۹ هزار میلیارد ریال به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند، ابراز کرد: پرونده ۲۶۲ واحد در بانک‌ها در دست بررسی است.

تشنه دل با بیان اینکه مشکلات یک هزار و ۳۹۸ واحد تولیدی مشکل دار در جلسات کارگروه بررسی شده است، گفت: برای رفع موانع موجود دو هزار و ۹۵۹ مصوبه به تصویب اعضای کار گروه رسیده که ۷۳ درصد مصوبات اجرایی شده است.

کد خبر 5412739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha