به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی موسوی نژاد با بیان اینکه دستاورد فعالیتهای اداره کل بازرسی استان اصفهان در سال 85 جلوگیری از تضیع میلیاردها ریال از حقوق دولتی بوده است، گفت: در بازرسی از 95 دستگاه اداری و سازمان اداری در استان اصفهان 133 هکتار از اراضی ملی بازپسگیری شد و 13 مناقصه مورد ابطال قرار گرفت که تنها با ابطال سه مناقصه کلان در اصفهان 208 میلیارد ریال به خزانه دولت بازگشت.
مدیرکل بازرسی استان اصفهان افزود: در جریان بازرسیهای انجام شده، 300 پیشنهاد اصلاحی به مراجع مربوط ارائه شد.
مدیرکل بازرسی استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری اعلام کرد: در بازرسی از 95 دستگاه اداری و سازمان اداری در استان اصفهان، 133 هکتار از اراضی ملی بازپسگیری شد.
موسوی نژاد با بیان اینکه طرحهای زودبازده اشتغالزا، اجرایی شدن اصل 44 قانون اساسی، واگذاری سهام عدالت و موضوع اشتغال از مهمترین مسائل سال جاری بازرسی استان اصفهان است، بر نهادینه شدن فرهنگ و نظارت در میان مدیران این استان اشاره کرد و آن را در زمره دستاوردهای مثبت فرهنگی قلمداد کرد.
نظر شما