پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ شهریور ۱۴۰۱، ۲۲:۵۱

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان:

حل مشکلات روستاییان در دستور کار مجلس قرار گیرد

حل مشکلات روستاییان در دستور کار مجلس قرار گیرد

دهاقان_ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گفت: حل مشکلات روستاییان در دستور کار نمایندگان مجلس قرار گیرد تا شاهد کاهش مهاجرت به شهرها باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مهران زینلیان شامگاه دوشنبه در آئین افتتاح پروژه‌های هفته دولت در دهاقان اظهار داشت: روستاها به نگاه ویژه‌تر نیاز دارند تا از موانع و مشکلات موجود کاسته شود و روستاییان زندگی راحت‌تر و با امکانات بیشتر داشته باشند.

وی با بیان اینکه رسیدگی به روستاها باید در دستور کار مجلس باشد، افزود: قطعاً برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها ایجاد طرح‌های تشویقی بسیار کمک کننده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری درآمدزایی دهیاری‌ها را ضروری دانست و تصریح کرد: کسب درآمد برای دهیاری‌ها نقش به‌سزایی در رفاه و آسایش روستاییان دارد و مانع مهاجرات آنان خواهد شد.

وی عنوان کرد: کلنگ زنی گلخانه در دهاقان امری پسندیده و فکورانه است زیرا دهیاری‌های این شهرستان با درآمدزایی و اشتغال‌زایی مشکلات را برطرف خواهند کرد و در این راستا مکاتباتی هم در مجلس صورت گرفته است.

زینلیان خاطرنشان کرد: دهیاری‌ها با کمک هم و از طریق شرکت تعاونی‌های روستایی منابع پایدار برای خود ایجاد کنند و ما هم از کمک و یاری دریغ نخواهیم کرد.

وی با بیان این‌که کلنگ‌های استانی با تمهیدات به زمین می‌خورند، مطرح کرد: استاندار در سفر اخیر خود قول رفع مشکل نبود فاضلاب مسکن مهر دهاقان را داده بودند و امروز کلنگ آن بر زمین خورد، شهردار بنا بر قول خود پیگیری می‌کند تا این پروژه با جدیت اجرایی شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود: هر پروژه‌ای در استان کلنگ زده می‌شود باید همه تمهیدات لازم هم صورت گیرد تا منجر به آزار و اذیت مردم نشود.

فاضلاب مسکن مهر با مشارکت اجرایی می‌شود

همچنین علی جمشیدیان، فرماندار دهاقان نیز در این آئین اظهار داشت: نبود فاضلاب در مسکن مهر دهاقان بسیار آزار دهنده و منجر به اعتراض اهالی این منطقه شده بود. ما از نزدیک این مشکل را رصد کرده و جلسات متعددی در این زمینه برگزار شد.

وی عنوان کرد: در راستای چاره‌جویی برای رفع مشکلات ناشی از این مشکل که منجر به بوی تعفن، سر ریز شدن چاه‌ها و ناراحتی والدین از سلامت فرزندان‌شان گردیده بود و مدام معترض و ناراحت بودند.

فرماندار دهاقان خاطرنشان کرد: امروز کلنگ این پروژه میلیاردی بر زمین خورد که البته با مشارکت ارگان‌های مربوطه از جمله شهرداری، اداره راه و شهرسازی و آب و فاضلاب دهاقان به مرحله عملیاتی رسید.

فاضلاب مسکن مهر فوری، فوتی صورت گیرد

حجت الاسلام اصغر رضوانی، امام جمعه دهاقان نیز در این مراسم گفت: نبود فاضلاب به عنوان مشکل بزرگ را در قالب اعتراض و رنجش اهالی مسکن مهر دهاقان به اطلاع مسئولان استانی رساندم، زیرا این مشکل بسیار جدی و حیاتی است و طبق احادیث اگر ما خودمان را جای مردم منطقه مسکن مهر بگذاریم قطعاً آنان را درک می‌نمائیم و زودتر برای رفع مشکل نبود فاضلاب، چاره‌جویی می‌کنیم.

امام جمعه دهاقان با بیان اینکه نبود فاضلاب نیازی به عملیات فوری دارد، افزود: این مشکل باید فوری رفع شود و مردم با آرامش به زندگی خود بپردازند.

وی عنوان کرد: خواهش و تمنای مردم این منطقه و بنده این است که حمایت لازم حتماً صورت گیرد زیرا مردم بارها به دفتر ما مراجعه کرده‌اند و ما هم قول داده‌ایم و بنابراین باید راهکارهایی فوری ارائه شود.

کد خبر 5576665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha