پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۴۸

مدیرکل انتقال خون فارس اعلام کرد؛

کاهش شدید ذخایر خونی در استان فارس

کاهش شدید ذخایر خونی در استان فارس

شیراز-مدیرکل انتقال خون فارس با اشاره به کاهش شدید ذخایر خونی در این استان گفت: هم اکنون تمام گروه‌های خونی به ویژه O و AB منفی و A و O مثبت مورد نیاز مراکز درمانی استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید اکبرزاده گفت: هیچ خللی در زمینه ارسال خون مورد نیاز به مراکز درمانی وجود نداشته و نیازها ۱۰۰ درصد تأمین شده اما با ادامه این روند ممکن است تأمین خون مورد نیاز دچار مشکل شود.

مدیر کل انتقال خون استان فارس گفت: میزان مراجعه مردم به مراکز اهدای خون در زمستان با توجه به بروز بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا کاهش یافته است که امیدواریم تا پایان سال و پیش از شروع ماه رمضان این روند بهبود پیدا کند، زیرا با فرا رسیدن ایام عید و تداخل ایام ماه رمضان و از سویی شروع مسافرت‌ها، مسلماً ذخیره رو به کاهش می‌رود.

اکبرزاده بیان کرد: تأمین خون مورد نیاز برای بیماران و نیازمندان و رفع نیاز بیمارستان‌ها، مستلزم حضور اهدا کنندگان در مراکز اهدای خون در سراسر استان و در اسرع وقت است، از همین رو از مردم و هم استانی‌های فرهیخته و نوع‌دوست دعوت می‌کنیم به مانند قبل و با حضور در مراکز اهدای خون در استان فارس ما را در تأمین این نیاز و شریان حیاتی یاری کنند.

وی گفت: به خاطر داشته باشیم که با هر اهدای خون می‌توان جان سه نفر را نجات داد.

کد خبر 6033827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha