۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۵:۴۲

۲ هزار شغل جدید در بخش کشاورزی استان قزوین ایجاد می شود

۲ هزار شغل جدید در بخش کشاورزی استان قزوین ایجاد می شود

قزوین- مدیر سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی قزوین از ابلاغ سهمیه ایجاد ۲۰۰۰ شغل در بخش کشاورزی استان برای سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمدرضا حسینی از تعیین و ابلاغ سهمیه ایجاد ۲۰۰۰ شغل برای بخش کشاورزی این استان در سال ۱۴۰۴ خبر داد و اظهار کرد: این اقدام با هدف افزایش تولید و بهره‌وری در این بخش صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در سال جاری، مجموعاً ایجاد ۲۰۰۰ فرصت شغلی در بخش کشاورزی استان قزوین هدف‌گذاری شده است، افزود: ۵۲۰ نفر از این اشتغال‌ها در قزوین، ۵۷۰ نفر در تاکستان، ۵۰۰ نفر در بویین زهرا، ۲۰۰ نفر در آبیک، ۱۳۵ نفر در البرز و ۷۵ نفر نیز در آوج خواهد بود.

حسینی با اشاره به عملکرد سال گذشته گفت: در سال گذشته، اعطای تسهیلات از منابع مختلف از جمله تبصره ۱۸، مشاغل خانگی، کمک‌های فنی اعتباری و خط اعتباری مکانیزاسیون، نقش مهمی در ایجاد و ثبت اشتغال در واحدهای تولیدی بخش کشاورزی داشته است.

مدیر سرمایه‌گذاری سازمان جهاد کشاورزی قزوین تأکید کرد: اشتغال‌زایی در بخش کشاورزی با هدف افزایش تولید انجام می‌شود و هر میزان اشتغال‌زایی، علاوه بر افزایش بهره‌وری، به رشد و توسعه این بخش و توان اقتصادی استان کمک خواهد کرد.

کد خبر 6464012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha