۱۳ مهر ۱۴۰۴، ۱۱:۵۸

یک مدرسه ۶ کلاسه در مسکن مهر میرجاوه افتتاح شد

یک مدرسه ۶ کلاسه در مسکن مهر میرجاوه افتتاح شد

میرجاوه - طی مراسمی یک مدرسه ۶ کلاسه مسکن مهر میرجاوه با مشارکت خیر نیک‌اندیش و زیر بنای زیربنای ۴۷۵ مترمربع و با حضور جمعی از مردم و مسئولان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیین افتتاح یک مدرسه ۶ کلاسه صبح یکشنبه با حضور مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان ، مجمع خیرین مدرسه ساز ، خیر نیک اندیش و مسئولان شهرستان میرجاوه برگزار شد/

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان در حاشیه این مراسم اظهار داشت :مدرسه ۶ کلاسه مسکن مهر میرجاوه با زیربنای ۴۷۵ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال به‌صورت مشارکتی احداث و به بهره‌برداری رسیده است.

میثم لک‌زایی با قدردانی از خیر نیک‌اندیش خانم زهرا لشکری‌نژاد افزود: مشارکت خیرین در احداث فضاهای آموزشی، جلوه‌ای ارزشمند از همراهی مردم در مسیر توسعه عدالت آموزشی است و نقش مهمی در تأمین نیازهای آموزشی مناطق مرزی استان دارد.

لک‌زایی تأکید کرد: مدرسه ۶ کلاسه مسکن مهر میرجاوه با امکانات استاندارد به‌عنوان گامی مؤثر در ارتقای کیفیت آموزشی این منطقه به بهره‌برداری رسیده و آماده خدمت‌رسانی به دانش‌آموزان است.

کد خبر 6612086

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۸:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۴
      0 0
      ساخت مدرسه در مناطق کمتر برخوردار بسیار قابل اهمیت هست و اینکه هستند افرادی که به فکر این بچه ها هستن قابل تحسینه