۳ آذر ۱۴۰۴، ۱۲:۰۰

المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان-توکیو

دست شبنم یاری هم به مدال المپیک نرسید

دست شبنم یاری هم به مدال المپیک نرسید

شبنم یاری در جدول شانس مجدد برای کسب مدال برنز بازیهای المپیک ناشنوایان مقابل ازبکستان تن به شکست داد.

به گزارش خبرنگار مهر از ژاپن، در ادامه رقابت‌های تکواندو بازی‌های المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵ توکیو شبنم یاری نماینده وزن منفی ۶۷ کیلوگرم ایران امروز دوشنبه سوم آذر در جدول شانس مجدد برای کسب مدال برنز به مصاف نماینده ازبکستان رفت و در نهایت با نتیجه ۲ بر ۱ شکست خورد.

یاری راند نخست این بازی را با نتیجه ۱ بر ۱ به پایان رساند و در راند دوم با نتیجه ۴ بر ۴ و در راند سوم با نتیجه ۱۱ بر ۹ شکست خورد و از رسیدن به مدال برنز این بازی‌ها باز ماند.

هدایت تیم ملی تکواندو بانوان به عهده محبوبه محمد نژاد است و بنفشه نصرتی نیز به عنوان مربی تیم را همراهی می‌کند.

بیست‌وپنجمین دوره بازی‌های المپیک ناشنوایان از ۲۴ آبان در توکیو ژاپن آغاز شده و تا ۶ آذر ادامه خواهد داشت.

کد خبر 6666698

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۳
      1 0
      زنده این بازی رو دیدم. واقعا تجربه کمی دارند ورزشکاران ما و این ضعف به فدراسیون برمیگرده که هر دوره بدون تدارکات صرفا با اردوی داخلی اعزام میکنه. ورزشکار ما روحیه برنده نداشت در سی ثانیه آخر ناامید بود سه امتیاز عقبو در 7 ثانیه جبران کرد و در ثانیه اخر باز ضربه خورد و مفت مدال از دست رفت. واقعا مفت. خیلی گناه داشت این همه زحمت و تهش اینجوری.