کامبیز بزرگمهر در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: نمایش میشی و درسهای جنگل به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا نعیم حسنی کاری از گروه فرهنگی - هنری همراهان و با همکاری مدیریت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت فرهنگی - اجتماعی شهرداری کرج از اول تا پایان اردیبهشت ماه در محل فرهنگسرای حافظیه به روی صحنه می رود.
وی افزود: این نمایش در دو سانس صبح و بعداز ظهر از ساعت 9 تا 14 و 30 دقیقه در فرهنگسرای حافظیه واقع در بلوار عظیمیه - خیابان ولیعصر اجرا می شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: در فضای داستانی این اثر، کودک با نگاهی طنز آمیز و آموزشی کودکان را به دوستی با همسالان، احترام به والدین و یاری رساندن به هم نوع فرا می خواند.
بزرگمهر ادامه داد: فاطمه نعیم حسنی به عنوان تهیه کننده، حسین فلاح تنظیم موسیقی و مسعود شیری به عنوان طراح این نمایش را به روی صحنه می برند.


نظر شما