به گزارش خبرنگار مهر، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس در نیم فصل رقابت های لیگ برتر در کمپ اسپایر دوحه قطر در حالی پیگیری می شود که وضعیت برای هافبک خارجی این تیم نسبت به هم تیمی هایش متفاوت است.
تیوی بیفوما که در لیست مازاد زمستانی پرسپولیس قرار گرفته است با نظر اوسمار ویهرا مجوز حضور در اردوی قطر را در حالی دریافت کرد که بتواند نظر او را برای ادامه حضور در جمع سرخپوشان جلب کند.
با این حال کادر فنی سرخپوشان همچنان معتقد بر جدایی او هستند و دنبال بازیکنی با ویژگی های کاملاً متفاوت به عنوان هافبک نفوذی می گردند. اوسمار ویهرا در گفتگو با پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه بار دیگر به او اعلام کرده است همچنان بیفوما در لیست مازاد است و در صورت انتخاب گزینه بهتر، با او فسخ قرارداد صورت بگیرد تا او نیز پس از سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده در نقل و انتقالات زمستانی از پرسپولیس جدا شود.
شایان ذکر است کاروان پرسپولیس عصر فردا سه شنبه از قطر راهی تهران می شود و پس از یک روز استراحت، تمرینات خود را برای دور برگشت لیگ بیست و پنجم از سر می گیرد.


نظر شما