۲۷ دی ۱۴۰۴، ۱۸:۳۸

بازسازی حرم مطهر سبزقبا در دزفول آغاز شد

بازسازی حرم مطهر سبزقبا در دزفول آغاز شد

اهواز - فرماندار دزفول از آغاز بازسازی حرم امامزاده سبزقبا (ع) و دیگر اماکن و اموال خسارت دیده عمومی، دولتی و خصوصی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا خردمند عصر امروز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عناصر وابسته به دشمنان خساراتی به اماکن عمومی و مذهبی وارد کردند، اما حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ دی ماه به مقصد حرم سبزقبا، مشت محکمی بر دهان دشمنان انقلاب و ایران اسلامی زد.

وی با اشار به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه مسئولان باید صدای اعتراضات مردم را بشنوند، افزود: حساب مجازات عناصر تروریستی و اغتشاشگران از اعتراضات مردمی جداست.

فرماندار شهرستان دزفول با بیان اینکه عناصر اصلی آتش زدن حرم مطهر حضرت سبزقبا دستگیر شدند، گفت: بیشتر خسارات وارد شده توسط اغتشاشگران در دزفول، علاوه بر حرم حضرت سبزقبا، متوجه اموال عمومی و بانک‌ها شده است.

وی ادامه داد: بازسازی حرم سبزقبا و دیگر اماکن و اموال خسارت دیده عمومی، دولتی و خصوصی آغاز شده و قول می‌دهیم که در کمترین زمان ممکن کار بازسازی به سرانجام برسد.

کد خبر 6723494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha