۲۹ دی ۱۴۰۴، ۹:۵۹

۵۵ قبضه سلاح جنگی توسط مرزبانان کشف شد

۵۵ قبضه سلاح جنگی توسط مرزبانان کشف شد

فرمانده مرزبانی فراجا از کشف ۵۵ قبضه سلاح جنگی و شکاری به همراه مهمات مربوطه طی چند رشته عملیات در مرزهای استان آذربایجان غربی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی فراجا گفت: با توجه به ایام اغتشاشات و در راستای اجرای طرح سراسری مبارزه با قاچاق سلاح و مهمات جنگی، در پی اشراف و تسلط اطلاعاتی مرزبانان در مرزهای شمال غرب کشور مبنی بر قاچاق سلاح توسط افراد سودجو و فرصت طلب به داخل کشور، مرزبانان موفق شدند طی چند رشته عملیات مقادیر قابل توجهی سلاح جنگی و شکاری را کشف کردند.

وی با بیان اینکه قاچاقچیان با هدف خرابکاری در داخل کشور قصد ورود این سلاح ها به کشور را داشتند، افزود: در طی این عملیات‌های هدفمند توسط تیم های تلفیقی مرزبانی، قاچاقچیان شناسایی و مرزبانان توانستند ۲۵ قبضه سلاح جنگی به همراه ۳۲۱ فشنگ جنگی و ۳۰ قبضه سلاح شکاری با ۱۶۴ فشنگ شکاری از آنان کشف کنند.

فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به دستگیری ۳۲ متهم و توقیف ۴ دستگاه خودرو، خاطرنشان کرد: مبارزه بی امان با قاچاقچیان سلاح و مهمات و برهم زنندگان امنیت داخلی کشور از اولویت های مهم مرزبانی فراجا می باشد و مرزبانان در این راستا قاطعانه با قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت برخورد خواهند کرد.

کد خبر 6724769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha