۲۹ دی ۱۴۰۴، ۱۱:۳۶

دو مانع اصلی پیشرفت نهضت ملی مسکن مشخص شد؛ تحویل ۱۲۰۰ واحد در تهران

دو مانع اصلی پیشرفت نهضت ملی مسکن مشخص شد؛ تحویل ۱۲۰۰ واحد در تهران

یک مسئول راه و شهرسازی تهران گفت: در مسیر اجرای نهضت ملی مسکن با چالش‌های متعددی روبه‌رو بودیم، مشکلات بانکی و کمبود مشارکت مالی متقاضیان، ۲ عامل اصلی تأخیر در تکمیل پروژه‌ها به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا غفوری، معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان تهران در گفتگوی رادیویی با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در این استان گفت: تاکنون حدود ۶۴۶ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند که پس از انجام فرایند پالایش، ۴۳ هزار نفر به‌عنوان متقاضیان واجد شرایط تأیید نهایی شده‌اند.

وی افزود: متأسفانه از این تعداد، تنها ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر موفق به افتتاح حساب و واریز آورده اولیه شده‌اند.

تاکنون ۱۸۰۰ واحد نهضت ملی در تهران تحویل متقاضیان شده

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به آخرین آمار واحدهای تکمیل‌شده بیان کرد: تاکنون یک هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی تکمیل و تحویل متقاضیان شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری، یک هزار و ۲۰۰ واحد دیگر نیز آماده بهره‌برداری شود.

غفوری با اشاره به موانع پیش‌روی اجرای این طرح تصریح کرد: مشکلات جدی در نظام بانکی طی سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳، مهم‌ترین عامل تأخیر در پیشرفت پروژه‌های نهضت ملی مسکن بوده، همچنین از سوی دیگر کاهش مشارکت متقاضیان در پرداخت سهم و آورده نیز یکی دیگر از چالش‌های اساسی است که روند تکمیل پروژه‌ها را با کندی مواجه کرده است.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه در ماه‌های اخیر شرایط در حال بهبود است، گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، بانک‌ها همکاری بهتری را در پرداخت تسهیلات آغاز کرده‌اند و در حال جبران مافات هستند.

غفوری تأکید کرد: در مسیر اجرای نهضت ملی مسکن با چالش‌های متعددی روبه‌رو بوده‌ایم که مشکلات بانکی و کمبود مشارکت مالی متقاضیان، دو عامل اصلی تأخیر در تکمیل پروژه‌ها به شمار می‌رود. خوشبختانه با همکاری بانک ملی، روند پرداخت‌ها بهبودیافته است.

وی در ادامه از پیش‌بینی یک مساعده حمایتی خبر داد و افزود: یک مساعده از سوی سازمان مسکن استان برای حمایت از متقاضیان خوش‌حساب در نظر گرفته شده که اجرای آن تا بهمن‌ماه سال جاری نهایی خواهد شد.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان تهران در پایان از متقاضیان خواست دراسرع‌وقت نسبت به پرداخت سهم و آورده خود اقدام کنند.

کد خبر 6724873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مسکن ملی پردیس ۱۲:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
      4 0
      والا من متقاضی هستم و هیچ واحدی هم تحویل ندادن قبل از گرونی ها هم لطف کردن 750 واریزی مارو تمام و کمال گرفتن هیچ کس هم کاری انجام نمیده یه پیامک هم دادن 120 دیگه باید علی الحساب برای اشنعاب آب برق گاز واریز کنید اونایی که انتخاب واحد کردن هم هیچ مدرکی مبنی بر اینکه این واحد برای شماست داده نشده....