۵ بهمن ۱۴۰۴، ۹:۲۰

نصب ۵۱ هزار کنتور هوشمند برق در خراسان جنوبی 

نصب ۵۱ هزار کنتور هوشمند برق در خراسان جنوبی 

بیرجند- مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی گفت: تاکنون بیش از ۵۱ هزار و۲۴۰ کنتور هوشمند برق در سطح استان نصب شده است. 

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دادگر صبح یکشنبه در بازدید از طرح نصب کنتورهای هوشمند در بیرجند، بیان کرد: در حال حاضر روند نصب کنتورهای هوشمند در خراسان جنوبی با سرعت مطلوبی در حال انجام است.

وی ادامه داد: روزانه ۵۰ دستگاه کنتور هوشمند در نقاط مختلف استان نصب می‌شود و سهم مشترکان خانگی در این طرح بیشتر از سایر گروه‌ها است.

دادگر با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱ هزار و ۲۵۱ کنتور هوشمند جدید برق در استان خراسان جنوبی نصب شده است، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، تا پایان سال جاری تعداد کنتورهای هوشمند به بیش از ۵۵ هزار کنتور خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی با بیان اینکه اجرای پروژه نصب کنتورهای هوشمند، گامی اساسی در مسیر مدیریت مصرف و افزایش بهره‌وری انرژی به شمار می‌آید، گفت: این موضوع نشان‌دهنده‌ توجه ویژه به مدیریت مصرف برق در سطح استان خراسان جنوبی است.

وی بیان کرد: برنامه‌ریزی اولیه بر تعویض کنتور مشترکان با مصرف بالاتر از الگو، متمرکز بوده و در ادامه تمامی مشترکان خانگی و سایر مصارف نیز تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

کد خبر 6730537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha