۲۴ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۲۰

امام جمعه آرادان: مردم در ۲۲ بهمن دشمن را ناامید کردند

امام جمعه آرادان: مردم در ۲۲ بهمن دشمن را ناامید کردند

آرادان- امام جمعه آرادان با اشاره به حضور ۳۴ میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، گفت: معاندان تصور می‌کردند امسال از مردم خبری نیست، اما ملت ایران با بصیرت خود، معادلات دشمن را بر هم زد.

به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام جلیل شریفی‌نیا در خطبه‌های این هفته نماز جمعه آرادان ضمن اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان بیان کرد: باید از فرصت این ماه ضیافت الهی به خوبی در راستای اعتلای معنوی بهره‌مند شد و به خصوص از ظرفیت شب‌های قدر برای استغفار بهره گرفت.

وی به مردم توصیه کرد در ماه مبارک رمضان نسبت به خواندن نماز شب و نافله و دیگر اعمال مستحبی و مذهبی اقدام کنند و افزود: ماه رمضان فرصت طلایی نزدیکی به خداوند متعال است.

امام جمعه آرادان همچنین با بیان اینکه ماه رمضان ماه ضیافت الهی و تلاوت قرآن است گفت: مردم با حضورشان در مساجد در طول این ماه مبارک نگذارند که سنگرهای الهی خالی بماند.

شریفی‌نیا در ادامه ضمن قدردانی از حضور مردم آرادان و دیگر نقاط کشور در راهپیمایی میلیونی ۲۲ بهمن گفت: امسال مردم ایران از زن و مرد و پیر و جوان علی رغم همه هجمه‌ها و تبلیغات ناجوانمردانه دشمن در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضوری دشمن شکن داشتند.

وی با بیان اینکه ماه‌ها است که شبکه‌های معاند فارسی زبان در حال تبلیغات سو علیه انقلاب اسلامی ایران هستند افزود: مردم ایران اسلامی با بصیرتی مثال زدنی امسال حضور پرشورتر از سال‌های گذشته در راهپیمایی ۲۲ بهمن داشتند و این نشان از بصیرت آنان دارد.

امام جمعه آرادان با بیان اینکه رسانه‌های معاند مدت‌ها تبلیغ می‌کردند که امسال کسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت نکند و راهپیمایی خلوت‌تر از هر سال خواهد بود ابراز کرد: برعکس این تبلیغات سو شاهد بودیم که امسال حضور میلیونی مردم از همه سال‌ها حتی بیشتر بود و اقشار مختلف مردم در این مراسم بزرگ شرکت کردند.

شریفی نیا با بیان اینکه طبق آمارها ۳۴ میلیون نفر در سراسر کشور در راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن شرکت کردند افزود: حضور مردم ایران اسلامی در این راهپیمایی آنچنان باشکوه بود که رسانه‌های خارجی نیز به آن اذعان کردند و پوشش گسترده‌ای از این مراسم به جهان مخابره کردند.

کد خبر 6747829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha