۸ اسفند ۱۴۰۴، ۱۲:۲۰

پرونده قتل عمد در خرم‌آباد منجر به سازش شد

پرونده قتل عمد در خرم‌آباد منجر به سازش شد

خرم‌آباد - رئیس شوراهای حل اختلاف لرستان، گفت: پرونده قتل عمد بعد از چهار سال و هفت ماه منجر به سازش شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یارالله کاکولوند در سخنانی اظهار داشت: در یک فقره پرونده قصاص نفس مرتبط با قتل عمد، بعد از چهار سال و هفت ماه حبس، متهم از زندان و قصاص رهایی یافت.

وی گفت: این سازش بدون پرداخت دیه و باهمت رئیس شعبه ۲۴ مجتمع قضایی شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی (ره) در شورای حل اختلاف شهرستان خرم‌آباد حاصل شد.

رئیس شوراهای حل اختلاف لرستان، افزود: این اقدام به‌منظور جلب رضایت خداوند متعال و به احترام ماه مبارک رمضان انجام‌گرفته است، این امر همچنین در راستای گسترش فرهنگ صلح و سازش که جزء اهداف مهم قوه قضاییه در تحقق عدالت اجتماعی به شمار می‌رود، صورت‌گرفته و موجبات رضایت طرفین را فراهم آورده است.

کد خبر 6761145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha