۸ اسفند ۱۴۰۴، ۲۱:۴۴

دادستان جاسک: با موتورسواران هنجارشکن برخورد قانونی می‌شود

دادستان جاسک: با موتورسواران هنجارشکن برخورد قانونی می‌شود

جاسک-دادستان جاسک با حضور میدانی در پاسگاه کرتی، دستور توقیف موتورسیکلت‌های مزاحم و هنجارشکن را صادر کرد و تأکید کرد که برخورد قانونی و بازدارنده با مخلان نظم و امنیت، در دستور کار است‌.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد پارسانیا با حضور میدانی در پاسگاه کرتی، موضوع نارضایتی‌های مطرح شده از سوی شهروندان درباره مزاحمت برخی موتورسواران را بررسی کرد.

در این بازدید، دستور کتبی و صریح به فرمانده پاسگاه برای توقیف موتورسیکلت‌های مزاحم، هنجارشکن و فاقد ضوابط قانونی صادر شد تا برخوردی قاطع و قانونی با برهم‌زنندگان نظم عمومی انجام شود.

دادستان جاسک تأکید کرد که امنیت خط قرمز دستگاه قضایی است و هیچ فرد یا جریانی اجازه نخواهد داشت آرامش مردم را مخدوش کند.

در ادامه این بازدید، پارسانیا از چندین جایگاه عرضه سوخت در منطقه نیز بازدید به‌عمل آورد و بر لزوم رعایت کامل ضوابط و حقوق شهروندان تأکید کرد.

وی افزود: مطالبات مردم با جدیت پیگیری خواهد شد و دستگاه قضایی در کنار شهروندان ایستاده است.

مردم بخش لیردف نیز مراتب سپاس و قدردانی خود را از دادستان انقلابی و مردمی جاسک اعلام کردند و حضور میدانی و هوشیاری او را نشانه‌ای از تعهد صادقانه به صیانت از امنیت عمومی و دفاع از حقوق شهروندان دانستند.

پارسانیا با تأکید بر ورود به‌موقع و قاطع دستگاه قضایی به مطالبات مردمی گفت: این اقدام باعث تقویت امید، آرامش و سرمایه اجتماعی در منطقه خواهد شد و برخورد قانونی با مخلان نظم و امنیت ادامه خواهد یافت.

وی همچنین بر افزایش هماهنگی میان نهادهای ذی‌ربط و بازگرداندن آرامش پایدار به روستاهای منطقه تأکید کرد.

کد خبر 6761547

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha