۷ فروردین ۱۴۰۵، ۸:۴۷

اعتراف وزیر خارجه آمریکا به قدرت ایران در تنگه هرمز

اعتراف وزیر خارجه آمریکا به قدرت ایران در تنگه هرمز

وزیر امور خارجه آمریکا اعتراف کرد که این کشور قادر به بازگشایی تنگه هرمز نیست و بازگشایی آن فقط به تصمیم ایران وابسته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا از پاسخ به سئوالی درباره احتمال عملیات نظامی آمریکا برای خارج کردن کنترل تنگه هرمز از دست ایران طفره رفت.

وی باز شدن تنگه هرمز را به اراده ایران در باز یا بسته نگه داشتن آن وابسته دانست و گفت: هر زمانی که ایران تهدید علیه کشتیرانی بین المللی را متوقف کند، تنگه هرمز باز خواهد شد.

آمریکا و رژیم صهیونیستی، روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) با تجاوز به خاک ایران، آیت الله سید علی خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی و تعدادی از مقامات ارشد نظامی و مردم را به شهادت رساندند.

ایران در چارچوب حق قانونی خود برای دفاع مشروع، سرزمین های اشغالی و پایگاه های آمریکا در منطقه را هدف قرار داد و مانع عبور کشتی های وابسته به تل آویو و واشنگتن از تنگه هرمز شد.

کد مطلب 6784429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۸:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
      19 14
      صدای شکستن استخوانهای دشمنان ایران شنیدنی است. ✌
    • محمد IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
      12 13
      گذشت زمانی که هر غلطی میخواستید می کردید و فرار میکردید... می خورید... و این تازه اول کاره....
    • IR ۱۰:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
      10 13
      همچنانکه این دو حکومت شیطانی امریکا و اسراییل از قدرت موشکی ایران میترسند پدافند هوایی تان را هم تقویت کنید هواپیماهای جنگی موشکها و پهپادهای این متجاوزان را هم با قدرت بزنید تا جرات ورود به مرزهای ایران را نداشته باشند چه رسد که بتوانند عملیات بکنند جنگنده ها پهپادهای این بیشرفها خسارات زیادی دارند میزنند باید فکری اساسی کرد راه دفع اینها را پیدا نمود.
    • IR ۱۰:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
      8 12
      کشتن نتانیاهو باید پیش شرط مذاکره باشد به دودلیل یک مقداری از انتقام واقعی دوم به ثمر نشستن مذاکرات چون نتانیاهو خرابش میکند با فشار به ترامپ
      • IR ۱۷:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
        0 0
        مذاکره از اولم اشتباه بود الانم مذاکره هرگز با این آمریکا تروریست فاسد خونخوار ترامپ جانی
    • IR ۱۰:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
      17 17
      متاسفانه به ایران حمله شده در حالی که ایران خواستار جنگ نبود ،وایران هم برای دفاع ،این تنگه رو کنترل می کنه
    • GB ۱۱:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
      9 12
      تنگه هرمز هرگز برای شما و همکاران اپستینی و کودک خوارتان باز نخواهد شد ، (بیچاره تان میکنیم :رهبر شهید سید علی حسینی خامنه ای ،روحشان شاد )
    • GB ۱۱:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
      8 8
      در خارک منتظریم .تنها باری که هرمز را برایتان باز میگذاریم تا برای جنگ زمینی وارد خارک یا هر جا خواستید شوید ,
    • IR ۱۱:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
      7 1
      نظامیان آمریکایی از پایگاه هایشان در منطقه فرار کرده و در هتل ها مخفی شده اند.
    • IR ۱۲:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
      6 1
      وضعیت تنگه هرمز به قبل باز نمی‌گردد/ دست از سر آمریکایی‌ها جنایتکار برنمی‌داریم
    • IR ۱۲:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
      6 1
      برخی کشورهای عربی جنایتکار 100 درصد فقط عامل اصلی تجاوز و حمله آمریکایی ها جنایتکار و صهیونیست ها جنایتکار به ایران هستند. ارتش تروریستی آمریکا جنایتکار باید فوری و سریع امارات و سایر کشورهای عربی را ترک کند آمریکا جنایتکار، اسرائیل جنایتکار، هر دو که بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل متحد به ایران تجاوز و حمله کردند و دیگر پایگاه های آمریکا جنایتکار دیگر در امان نخواهد بود و صهیونیست ها جنایتکار دیگر امنیت نخواهند داشت.
    • IR ۱۵:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
      2 2
      صبح امروز و پیرو دروغ‌های رئیس‌جمهور فاسد آمریکا مبنی بر باز بودن تنگه هرمز، سه فروند کشتی کانتینر بر از ملیت‌های مختلف اقدام به حرکت به سمت کریدور مشخص شده تردد کشتی‌های دارای مجوز کردند که با اخطار نیروی دریایی سپاه برگردانده شدند. تردد هرگونه کشتی "از و به" مبدا بنادر همپیمانان و حامیان دشمنان صهیونیستی - آمریکایی به هر مقصدی و از هر کریدوری ممنوع است.