۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۴:۰۶

توزیع بیش از ۴ هزار تن نهاده دامی در بردسکن

توزیع بیش از ۴ هزار تن نهاده دامی در بردسکن

بردسکن- مدیر جهاد کشاورزی بردسکن گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۴ هزار تن انواع نهاده دامی میان دامداران بردسکن توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مسروری ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای حمایت از دامداران و تأمین نیاز واحدهای دامداری شهرستان، از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۰۰ تن سبوس یارانه‌ای و یک‌هزار و ۶۰۰ تن کنسانتره یارانه‌ای در سطح شهرستان توزیع شده است.

مدیر جهاد کشاورزی بردسکن افزود: همچنین در این مدت دو هزار تن جو و ۷۰۰ تن ذرت نیز در بین دامداران توزیع شده تا بخشی از نیاز خوراک دام در منطقه تأمین شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه تنظیم بازار محصولات پروتئینی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۲۰ تن مرغ در سطح شهرستان توزیع شده است.

مسروری ادامه داد: علاوه بر این، از ابتدای سال تا کنون ۴۰ تن گوشت گوسفندی و ۳۶ تن گوشت گوساله و شتر در سطح شهرستان توزیع شده است.

مدیر جهاد کشاورزی بردسکن گفت: طی دو ماه گذشته ۱۰ تن گوشت مرغ منجمد در قالب طرح تنظیم بازار در بردسکن توزیع شده تا به ثبات قیمت‌ها و دسترسی بهتر شهروندان به اقلام پروتئینی کمک شود.

کد مطلب 6825610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha