پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۷:۵۳

آمادگی برزیل برای گسترش همکاری علمی و هسته ای با روسیه

آمادگی برزیل برای گسترش همکاری علمی و هسته ای با روسیه

دولت برزیل آمادگی این کشور را برای همکاری با روسیه در زمینه فناوری به ویژه فناوری هسته ای برای مقاصد صلح آمیز اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "سلسو آموریم" در گفتگو با اینترفکس روسیه گفت: برزیل خواهان توسعه روابط با روسیه به ویژه در زمینه فناروی های مربوط به بیوتکنولوژی و فناوری مربوط به فضاست تا راه حلی را برای مسائل انرژی خود پیدا کند.

آموریم  گفت: "روابط نزدیک دو کشور رو به پیشرفت خواهد بود برای اینکه دو کشور اشتراکات زیادی دارند و این روند نزدیکی این دو را تسهیل خواهد کرد".

سلسو آموریم گفت: برزیل به دنبال توسعه همکاری هسته ای با روسیه در زمینه انرژی هسته ای غیر نظامی است.

وزیر خارجه برزیل همچنین اضافه کرد: "توافقی در خصوص همکاری برای استفاده از انرژی هسته ای صلح آمیز بین دو کشور وجود دارد که این توافق در دوره اول وزارت من در سال 1994 امضا شده و این توافق حوزه های گوناگونی را از جمله امور اساسی و تحقیقاتی استفاده از انرژی هسته ای برای مقاصد صلح آمیز، ساخت راکتورهای انرژی و تحقیقاتی، حفاظت های رادیولوژیکی و امنیت هسته ای را پوشش می دهد".

کد خبر 686217

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha