۳۰ تیر ۱۴۰۵، ۲۲:۵۲

۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در محورهای ماهشهر توقیف شد

۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در محورهای ماهشهر توقیف شد

ماهشهر - فرمانده انتظامی شهرستان ماهشهر گفت: با اجرای طرح برخورد با قاچاقچیان سوخت، ۶ هزار و ۱۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق در محورهای مواصلاتی این شهرستان کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ کامران خوشناموند شامگاه امروز سه‌شنبه در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: در راستای مطالبات مردمی مبنی بر مبارزه قاطع با قاچاقچیان سوخت، مأموران پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز این شهرستان حین گشت زنی در محورهای مواصلاتی، به چند دستگاه خودرو مشکوک شده و با هماهنگی قضائی آن‌ها را متوقف کردند.

وی افزود: مأموران پلیس در بازرسی از ۶ دستگاه خودروی سواری توقیف شده، مقدار ۶ هزار و ۱۰۰ لیتر گازوئیل که به صورت غیرقانونی و خارج از شبکه توزیع حمل می‌شد را کشف کردند.

سرهنگ خوشناموند با اشاره به برآورد ارزش سوخت مکشوفه تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی سوخت‌های کشف شده را ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال ارزیابی کرده‌اند.

فرمانده انتظامی ماهشهر از دستگیری ۶ متهم در این رابطه خبر داد و عنوان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده اولیه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

وی در پایان با تأکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با مخلان اقتصادی بیان کرد: از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در حوزه قاچاق سوخت، مراتب را بلافاصله از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به خادمان خود در انتظامی شهرستان گزارش دهند.

کد مطلب 6895232

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha