۲۶ مرداد ۱۴۰۵، ۹:۵۳

پرداخت بیش از ۶ میلیارد ریال یارانه نقدی به کشاورزان همدانی

پرداخت بیش از ۶ میلیارد ریال یارانه نقدی به کشاورزان همدانی

همدان- مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی همدان از پرداخت ۶ میلیارد و ۳۴۶ میلیون ریال یارانه نقدی به کشاورزان این استان در راستای حمایت از مصرف کودهای فسفاته و پتاسه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز الیاسی اظهار کرد: در راستای سیاست‌های حمایتی دولت برای کاهش هزینه‌های تولید و تشویق بهره‌برداران به استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی طرح پرداخت یارانه نقدی به خریداران کودهای فسفاته و پتاسه اجرایی شده است.

وی با اشاره به آمار عملکرد این طرح افزود: براساس ارزیابی‌های انجام شده از تاریخ هشتم اردیبهشت‌ماه تا ۲۵ مردادماه سال جاری در مجموع ۱۰۰ هزار و ۱۵۰ کیلوگرم کودهای فسفاته و پتاسه از سوی ۳۰۴ کشاورز استان خریداری شده است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی ۱۴۹ نفر از کشاورزان واجد شرایط مبلغ ۶ میلیارد و ۳۴۶ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال یارانه نقدی را به طور مستقیم دریافت کرده‌اند.

الیاسی تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح حمایت موثر از بهره‌برداران بخش کشاورزی، تعدیل هزینه‌های تولید و ترویج مصرف متعادل کودهای شیمیایی برای بهبود تغذیه گیاهی است.

وی با تاکید بر نقش کلیدی کودهای فسفاته و پتاسه در افزایش بهره‌وری و ارتقای کیفیت محصولات زراعی و باغی یادآور شد: پرداخت به‌موقع این یارانه ضمن کاهش فشار اقتصادی بر کشاورزان، انگیزه لازم برای مصرف علمی و متوازن نهاده‌ها را ایجاد کرده و گامی موثر در مسیر ارتقای امنیت غذایی استان به شمار می‌رود.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان در پایان ضمن تاکید بر تداوم این روند گفت: فرآیند پرداخت یارانه به سایر کشاورزان مشمول در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود با تکمیل این فرآیند تمامی بهره‌برداران خریدار کودهای فسفاته و پتاسه از این حمایت دولتی بهره‌مند شوند.

کد مطلب 6918776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha