۱۸ مهر ۱۴۰۵، ۹:۳۶

نخستین کتاب روایی از مواجهه با خبر شهادت رهبر انقلاب منتشر شد

نخستین کتاب روایی از مواجهه با خبر شهادت رهبر انقلاب منتشر شد

کتاب «مِثلی» شامل ۲۱ روایت از نویسندگان و فعالان فرهنگ و هنر درباره نخستین مواجهه آن‌ها با خبر شهادت رهبر انقلاب، به کوشش مهدی پیرهادی و از سوی انتشارات میخ منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «مِثلی» مجموعه‌ای از روایت‌های شخصی نویسندگان و فعالان فرهنگی و هنری از روز ابتدایی آغاز جنگ تا لحظه شنیدن خبر شهادت رهبر انقلاب است؛ اثری که می‌کوشد این واقعه را از دریچه تجربه‌ها، احساسات و خاطرات افرادی از فضای فرهنگ و هنر ثبت کند.

این کتاب ۲۱ روایت را در بر می‌گیرد و از جمله افرادی که روایت‌هایشان در آن گردآوری شده، می‌توان به سمیه عالمی، فائزه طاووسی، مهدی پیرهادی، محسن آزادی، محمدرضا شهبازی، محمدمهدی شیخ صراف و محمدامین سلیمی اشاره کرد. راویان در این اثر، تجربه شخصی خود را از آغاز جنگ و لحظه‌های سپری‌شده تا مواجهه با خبر شهادت رهبر انقلاب بازگو کرده‌اند.

گردآوری روایت‌ها و تدوین این مجموعه را مهدی پیرهادی بر عهده داشته است. «مِثلی» نخستین کتاب منتشرشده با محوریت ثبت روایت‌های افراد از نخستین مواجهه با خبر شهادت رهبر انقلاب معرفی شده است؛ موضوعی که در قالب روایت‌های متنوع، به ثبت تجربه‌های فردی از یکی از رخدادهای مهم و تأثیرگذار روزهای جنگ می‌پردازد.

انتشار این کتاب همچنین تجربه تازه‌ای برای انتشارات میخ به شمار می‌رود؛ ناشری که پیش از این بیشتر با آثار طنز شناخته می‌شد و اکنون با انتشار «مِثلی»، اثری با موضوع ثبت روایت‌های شخصی از جنگ و خبر شهادت رهبر انقلاب را در کارنامه خود قرار داده است.

این کتاب یکشنبه ۱۹ مهرماه در باغ کتاب تهران رونمایی می‌شود.

کد مطلب 6973008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha