۲۶ تیر ۱۳۸۷، ۱۰:۴۱

افتتاح نمایشگاه هنرهای سنتی، صنایع دستی و غذاهای محلی در ابهر

زنجان - خبرگزاری مهر: اولین نمایشگاه هنرهای سنتی، صنایع دستی و غذاهای محلی عصر دیروز با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان در بوستان تفریحی، سیاحتی و اقامتی پردیس ابهر افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، معاونت صنایع دستی استان زنجان در مراسم افتتاح نمایشگاه، هدف از برگزاری آن را، ثبت فعالیتهای نمایشگاهی این معاونت در برنامه تقویمی استان و ترویج فعالیتهای صنایع دستی جهت کسب بازار تولیدی حمایتی شهرستانها عنوان کرد.

شاهپور سلیمان پور افزود: این نمایشگاه با حمایت فرمانداری شهرستان ابهر و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، توسط بخش خصوصی شرکت تعاونی نمایشگاهی صنایع دستی به عنوان مجری طرح در فضایی بالغ بر 200 مترمربع با حدود صد غرفه صنایع دستی از 20 استان کشور برگزار می شود.

وی ادامه داد: فعالیت بخش خصوصی در این نمایشگاه به عنوان زیر ساخت با هدف معرفی جاذبه ها و پتانسیل های استان و صنایع دستی کشور ‌حائز اهمیت است.

سلیمان پور افزود: ثبت چنین نمایشگاهی در تاریخ شهرستان به منظور ایجاد و تقویت بخش خصوصی همراه با نظارت سازمان صنایع دستی به عنوان سیاستگذار در شهرستانهای استان می تواند در دایر شدن بازارچه های دائمی نقش به سزایی داشته باشد.

این نمایشگاه از 25 تیر تا اول مرداد صبح ها از ساعت 10 الی 13 و عصرها از ساعت 16 الی 22 در معرض دید علاقمندان قرار دارد.

کد خبر 717109

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha