۱۰ خرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۱۹

کوفی عنان اعلام کرد:

تغییرات آب و هوایی تا سال 2030 حدود 500 هزار نفر قربانی می‌گیرد

تغییرات آب و هوایی تا سال 2030 حدود 500 هزار نفر قربانی می‌گیرد

کوفی عنان دبیر کل سابق سازمان ملل متحد در گردهمایی جهانی بشر دوستانه این سازمان هشدار داد که تا 2030 بیش از 500 هزار نفر به دلیل تغییرات آب وهوایی جان خود را از دست خواهند داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تغییرات آب و هوایی سالانه مسئول مرگ 300 هزار نفر است و به سه میلیون نفر دیگر نیز به شدت آسیب می رساند. اولین مطالعه جامع در خصوص اثرات گرمای شدید جهانی بر روی انسان که در گردهمایی جهانی بشردوستانه از سوی کوفی عنان ارائه شد نشان می دهد که موج گرما، توفانها و سیل تا سال 2030 موجب مرگ بیش از 500 هزار نفر خواهد شد.
امروزه خسارات اقتصادی ناشی از تغییرات آب و هوایی بیش از 125 میلیارد دلار در سال است که این رقم تا سال 2030 به بیش از 600  میلیارد دلار سالانه خواهد رسید.

به گفته دبیر کل سابق سازمان ملل متحد اگر انتشار دی اکسید کربن تحت کنترل قرار نگیرد ظرف 25 سال 310 میلیون نفر از بیماریهای مرتبط با دمای هوا رنج می برند، حداقل 20 میلیون نفر در فقر غوطه ور می شوند و 75 میلیون نفر باید محل سکونت خود را به دلیل تغییرات آب و هوایی ترک کنند.

براساس گزارش روزنامه گاردین، در حدود 98 درصد از مردم دنیا به طور جدی از گرمای جهانی آسیب می بینند. 9 درصد از مرگهای دنیا به دلیل فقدان آب و 90 درصد از خسارات اقتصادی کشورهای درحال توسعه به دلیل تغییرات آب و هوایی است.

در حدود 45 میلیون نفر از 900 میلیون نفری که از گرسنگی رنج می برند به دلیل اثرات گلخانه ای تحت تاثیر این مشکل قرار دارند که این رقم ظرف 20 سال آینده دو برابر خواهد شد.

در این خصوص کوفی عنان اظهار داشت: "تغییرات آب و هوایی بحران خاموش است که سالانه موجب مرگ 300 هزار نفر می شود به طوری که آب و هوا بزرگترین چالش فوری بشر دوستانه زمان ما است که سبب رنج صدها میلیون نفر در سراسر دنیا می شود."

کد خبر 888451

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha