به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام محمد ساجدی عصر سه شنبه در همایش تحول حوزه در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: مسئولان در سطوح در سنوات گذشته با نگاه نادرست فرهنگ را از آموزش عالی جدا کردند.
مسئول انجمنهای علمی و پژوهشی حوزه های علمیه کشور تاکید کرد : وزارت فرهنگ و آموزش عالی سابق را به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تغییر نام دادند.
وی اظهار داشت: امروز حوزه های علمیه در یک جامعه منزوی نبوده و به عنصر فکری و نرم افزاری نظام و دارای رسالت جهانی ،با تاثیرات بسیار معنوی و فرهنگی در جهان تبدیل شدند.
وی افزود : باید روی نیروی جوان از جمله در حوزه ها سرمایه گذاری جدی تری داشت.
مسئول انجمنهای علمی و پژوهشی حوزه های علمیه کشور افزود: استفاده از قابلیتهای بالقوه طلاب جوان و تبدیل این ظرفیتها به بالفعل از اقدامات مهم برای توسعه فعالیتهای حوزوی در بخشهای گوناگون است.
وی تاکید کرد: باید این قابلیتها را هر چه بیشتر شناخت و زمینه خلاقیت آنها را فراهم کرد.
نظر شما