به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد خدیری در خطبه های امروز نماز جمعه شهر جدید پرند ضمن گرامیداشت روز کار و کارگر با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" از سوی رهبری، بر حمایت و برنامه ریزی مسئولان جهت تحقق این شعار تاکید کرد.
خدیری با بیان اینکه رونق در تولید ملی و استفاده از کالای ایرانی توسط مردم، منوط به داشتن کیفیت بالا در محصولات تولید داخل است، خواستار حمایت دولت و مجلس از تولیدگران داخلی شد و گفت: دست اندرکاران امر تولید به کیفیت اجناس داخلی توجه بیشتری داشته باشند چرا که خود مردم هم مایل به استفاده ار کالای نامرغوب و ارزان خارجی و مخصوصا جنس چینی نیستند.
وی همکاری مردم در این خصوص را مورد تاکید قرار داد و گفت: همه مردم و مخصوصا مسوولان امر باید در این امر تلاش کنند و همچنین تولیدگران با مدنظرقراردادن کیفیت در محصول خود این امر مهم را مورد توجه قرار دهند.
امام جمعه پرند با تبریک روز کار و کارگر به همه کسانی که با دست وپنجه خود تلاش می کنند اظهار امیدواری کرد هفته کار و کارگر با شعار سال عجین شده و پیوند بخورد تا شاهد شکوفایی بیشتر در عرصه کار و تولید در کشور باشیم.
استقرار شهرداری پرند به سال بعد موکول نشود
امام جمعه شهر جدید پرند همچنین با گرامیداشت روز شوراها از این نهاد به عنوان نهادی مدنی و قانونی یاد کرد که وظیفه مهمی بخصوص در انتخاب شهردار و حل مشکلات مردم بر عهده دارند و اظهار امیدواری کرد که در شهر پرند بزودی شهرداری استقرار پیدا کند.
خدیری با بیان اینکه بارها مساله تاسیس شهرداری در پرند را پیگیری کرده و به وزیر و استاندار هم گفته ایم که این مهم، نیازی مبرم برای شهر است، خاطر نشان کرد: مسوولان ارشد وزارتخانه و شخص وزیر راه و شهرسازی و استانداری هم موافق صددرصدی استقرار شهرداری در این شهر هستند و امیدواریم با توجه به نیاز شهروندان به شهرداری، استقرار آن به سال بعد نیفتد و مشکلات شهر مرتفع شود.
خطیب نماز جمعه پرند در ادامه سخنان خود روز معلم و سالروز شهادت استاد عالیقدر آیت الله مرتضی مطهری را به رهبر انقلاب، خانواده شهید و مردم و همه معلمان و اساتید در عرصه تعلیم و تربیت تبریک و تهنیت گفت و بر نقش مهم معلمان در تربیت فرزندان این مرز و بوم تاکید کرد.
امام جمعه شهر جدید پرند در خطبه دوم نماز جمعه این هفته در ادامه مبحث ایام فاطمیه و بیان شخصیت والای آن حضرت به روایتی از خود آن حضرت در عظمت شخصیت امیرالمومنین علی علیه السلام اشاره کرد که رستگاری را برای امیرالمومنین و شیعیان آن حضرت تعریف کرد که هیچ کجا تمام واقعیت سعادت پیدا نمی شود مگر اسم، یاد و محبت علی باشد.
خدیری با بیان اینکه دوران زندگی نورانی فاطمه علیهاالسلام با علی علیه السلام توام با رستگاری و سعادت بوده است ، افزود: دو دوره 9 ساله در زندگی حضرت است که 9 سال اول در منزل پدر به عنوان دختر پیامبر بود که ایشان از او مراقبت و تربیت کرد.
وی گفت: حضرت در خانه پدر بهترین و بالاترین مدال های افتخار را از پیامبر گرفت چنانچه ایشان درخصوص دخترش می فرمایند: فاطمه از من است و من از فاطمه هستم هرکس او را آزرده کند مرا آزرده است و هرکس مرا بیازارد و مزاحم من باشد خدا را آزرده است که این نشان از شخصیت والای فاطمه سلام الله علیها دارد.
امام جمعه پرند اظهار داشت: فاطمه (س) 9 سال دیگر را به عنوان بانویی نمونه در خانه علی علیه السلام سپری کرد چنانچه حضرت از روی بزرگواری در جایی خطاب به همسرش می فرمایند: علی جان من از خدا حیا دارم که از تو مساله ای را بخواهم در حالی که تو توان برآورده کردن آن را نداشته باشی و این باز نشانه ای از عظمت این بانوی دو عالم است.
خدیری با تشکر از همه دست اندرکاران و مداحان و هیئات مذهبی پرند به خاطر برپایی مجلس سراسری عزای حضرت فاطمه(س) نقش مراجع، امام و رهبری و ولایت فقیه در برپایی این گونه مراسم را مهم ارزیابی کرد و یاد آیات عظام فاضل لنکرانی، بهجت و تبریزی را گرامی داشت.
وی گفت: فرهنگ ما فرهنگ فاطمه است و فرهنگ فاطمه فرهنگ شجاعت، قیام، انقلاب، مقاومت و ایستادگی است که ان شاالله ملت ایران با استمداد از فاطمه و یاری خداوند این درس ها را از آن حضرت گرفته و چنان مقاومت خواهد کرد که در این مسیر همه دشمنان را از پای در خواهد آورد.
حجت الاسلام خدیری خواستار شد/
لزوم تلاش تولیدگران برای تحقق شعار امسال با تولید کالاهای مرغوب

رباط کریم - خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرجدید پرند از تولیدکنندگان و تولیدگران داخلی خواست تا با تولید کالای مرغوب و باکیفیت به تحقق شعار سال کمک کنند.
نظر شما