۳ خرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۲۳

سروی اعلام کرد:

آموزش پرورش قارچ به زنان روستایی اردبیل

آموزش پرورش قارچ به زنان روستایی اردبیل

اردبیل خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل از آغاز به کار کارگاه آموزشی پرورش قارچ خوراکی با شرکت زنان روستایی، تولید کنندگان و فارغ التحصیلان رشته کشاورزی در اردبیل خبر داد.

به گزاش خبرنگار مهر، عدیل سروی ظهر چهارشنبه در جریان بازدید از این کارگاهها عنوان کرد: این کارگاههای آموزشی با شرکت بیش از 100 نفر به مدت چهار روز در محل مجتمع آموزشی امام خمینی ( ره ) واقع در شهرک سینا برگزار می شود.

به گفته وی تولید قارچ خوراکی از جمله طرح های اشتغالزایی است که توجیه اقتصادی مناسب دارد و با اجرایی شدن آن در مناطق مختلف روستایی می تواند نقش مهمی در درآمد زایی و ایجاد اشتغال داشته باشد.

 این مسئول برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی را در ارتقای مهارت و دانش افراد علاقه مند و هدایت آنان به حضور در عرصه های تولید مؤثر دانست .

وی با اشاره به پروژه های اشتغالزای امور زنان روستایی شهرستان در زیر بخش های مختلف کشاورزی از جمله زراعت زعفران و گیاهان دارویی، پرورش قارچ و زنبورداری یادآور شد: برغم افزایش جمعیت در کشورتولید محصولات کشاورزی به همت تولید کنندگان و فعالان عرصه کشاورزی مازاد بر نیاز است.

سروی تلاش زنان و فارغ التحصیلان کشاورزی را در عرصه تولید و تامین امنیت غذایی قابل تقدیر دانست و بر توسعه طرح های تولیدی و درآمد زا و استفاده از فرصت های مهیا شده در خصوص اعطای تسهیلات کم بهره طرح توسعه بخش کشاورزی تاکید کرد. 

کد خبر 1610078

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha