پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ دی ۱۳۹۴، ۱:۴۱

مقامات واشنگتن:

برجام موجب عادی سازی روابط ایران و آمریکا نخواهد شد

برجام موجب عادی سازی روابط ایران و آمریکا نخواهد شد

مقامات آمریکایی تاکید کردند اجرای برجام تاثیری بر اختلافات این کشور با ایران نداشته و موجب برقراری روابط دیپلماتیک نمی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه وزارت خارجه آمریکا، «جان کربی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت ایران در اجرای تعهدات خود در قبال برجام تلاش زیادی کرده است. وی با این حال لغو تحریم های ضدایرانی را منوط به گزارش نهایی آژانس از عملکرد ایران دانست.

کربی با این ادعا که مذاکرات هسته ای با هدف جلوگیری از دستیابی ایران به ساخت بمب اتمی انجام گرفت افزود: توافق هسته ای هرگز برای برقراری مناسبات دیپلماتیک با ایران نبود.

از سوی دیگر «بن رودز» معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید یادآور شد آمریکا به دنبال عادی سازی روابط خود با ایران پس از اجرایی شدن برجام نیست. این مقام آمریکایی نیز تاکید کرد برقراری روابط دیپلماتیک با ایران، موضوع برجام نیست.

این در حالی است که «جان کری» وزیر خارجه آمریکا روز شنبه برای دیدار با «محمد جواد ظریف» همتای ایرانی خود و «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به وین می رود.

وزارت خارجه آمریکا با اعلام این مطلب، توافق جامع هسته ای ایران و کشورهای ۱+۵ و اجرایی شدن برجام را محور گفتگوهای این دیدار سه جانبه عنوان کرد.

کد خبر 3025464

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha