به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، منوچهر حبیبی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که در استانداری برگزار شد اظهارداشت: با توجه به تصمیمات ستاد سرمایه گذاری استان قرار شد هر کدام از موضوعات کلان استان به یکی از دستگاه ها و نهادها سپرده شود تا امور مربوط به آن به طور جداگانه و به شکل انحصاری از طریق همان دستگاه پیگیری و تصمیم گیری شود.
وی افزود:موضوع راه اندازی بندر خشک در قزوین نیز به اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان واگذار شده تا بتوانیم هرچه سریع تر نسبت به دریافت مجوز آن اقدام کنیم.
وی اضافه کرد: قزوین به دلایل مختلف در راه اندازی بندرخشک دارای مزیت است به گونه ای که به غیر از حمل بار، افق تجارت بین المللی و رونق فضای کسب و کار داخلی در استان قزوین و استان های همجوار باز است.
حبیبی خاطرنشان کرد: در قانون برنامه توسعه پنج ساله فقط برای راه اندازی دو بندر خشک مجوز داده شده که یکی از آنها در استان یزد است و به دنبال آن هستیم قزوین به عنوان استان دوم این بندر را ایجاد کند.
وی افزود: جانمایی این بندر در سند آمایش انجام و سه نقطه در استان برای آن پیش بینی شده و دراین میان هرچند بندر خشک موضوعی پدافندی و بارانداز ملی است اما به خودی خود نمی تواند اثرگذار باشد و حتما باید به یک بندر ساحلی متصل باشد که در این راستا با مسئولان بندر انزلی جلساتی داشته ایم و رایزنی ها برای اتصال به بندر انزلی صورت گرفته است.
حبیبی افزود: در تمام دنیا بنادر خشک روی مسیرهای ریلی قرار دارند از این رو احداث راه آهن قزوین، رشت به آستارا و راه آهن قم به قزوین سامانه حمل و نقل پیشرفته ای ایجاد شده و به تسریع در ساخت بندر خشک، توسعه اقتصاد و اشتغال در استان کمک خواهد کرد.
نظر شما