پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۴۷

امام جمعه موقت بوستان:

خون پاک شهید حججی موجی از غرور و شجاعت در کشور ایجاد کرد

خون پاک شهید حججی موجی از غرور  و شجاعت در کشور ایجاد کرد

بهارستان- امام جمعه موقت بوستان گفت: خون پاک شهید حججی موجی از غرور و شجاعت در کشور ایجاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید جواد موسوی میدانی در خطبه های نماز جمعه این شهر اظهارداشت: پیامبر اکرم (ص) به علی (ع) فرمود : ایمان مومن کامل نمی شود مگر خصلت هایی در فعل و عمل و نیت و باطن و ظاهراً و اشکار گردد.

وی ادامه داد: مومن اندیشه اش بسیار متحری و پویاست افکارش متحجّر و بعضاً جامد و راکد نیست بلکه دائماً در جولان است همیشه فکر می کند و جایگاه تازه ای می رسد.

موسوی میدانی به صفت دوم  انسان پرداخت و گفت: مومن واقعی  جوهری الذکر است ذاتاً متذکر و به یاد خدا است.

وی گفت: یاد الهی از نزدیک ترین مسیرهای قرب و نزدیکی به پروردگار عالم است.

امام جمعه موقت بوستان اضافه کرد: معنای حقیقی ذکر و یاد خدا آن است که انسان در هر موفقیّتی که هست در حال اطاعت و بندگی خداوند باشد و خدا را فراموش نکند .

وی سپس به شهادت مظلومانه پاسداران اسلام  پرداخت  و اظهارداشت: گروه تروریستی داعش در روزهای اخیر مرتکب جنایتی فجیح و غیر انسانی شد که در هیچ قاعده و قانون اسلامی حتی انسانی نمی گنجد و آن شهادت مظلومانه و در عین حال مقتدرانه پاسدار شهید السلام شهید محسن حججی اگر چه آن ها به زعم باطل خود می خواستند انتقامی از شکست های خود گرفته و ایجاد رعبی در دل رزمندگان اسلام ایجاد کنند.

موسوی میدانی ادامه داد: خون  پاک و اخلاص و مظلومیت این شهید بزرگوار  باعث ایجاد موجی از غرور شجاعت ،ایستادگی،مقاومت و افتخار به وجود دلاور مردانی از این  مرزوبوم شد.
وی اضافه کرد: به طور کلی یکی از رسانه های آمریکایی گزارش داده که شهادت محسن حججی پاسدار شهید مدافع حرم ایرانی ها را متحد کرده است  و شاهد بودیم که   سردار سلیمانی پس از شهادت شهید پیام داد که انتقام شهید گرفته خواهد شد.

خطیب جمعه بوستان در پایان به آغاز فعالیت پنجمین دوره  شورای های اسلامی شهر وروستا اشاره کرد وضمن پرواختن به شرح و وظایف شوراها گفت :بنده آغاز فعالیت پنجمین دوره شورای های اسلامی شهر وروستا را تبریک و آنرا به فال نیک میگیرم و امیدوارم در راستای خدمت به مردم ذره ای از وظایف خود فاصله نگیرند.

کد خبر 4062425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha