۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۱:۴۳

حمله داعش به شمال شرق دیالی خنثی شد

حمله داعش به شمال شرق دیالی خنثی شد

یک منبع محلی در استان دیالی اعلام کرده است که نیروهای حشد عشایری موفق شده اند با حمله عناصر داعش به شمال شرق استان دیالی مقابله کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الغد پرس، یک مسئول محلی در استان دیالی امروز سه شنبه اعلام کرد که نیروهای حشد عشایری موفق شده اند با حمله داعش به شمال شرق این استان مقابله کنند.

بر اساس این خبر، «راغب العنبکی» رئیس شورای محلی منطقه «المنصوریه» اعلام کرد عناصر گروهک تروریستی داعش شب گذشته تلاش کرده بودند به یکی از نقاط تمرکز نیروهای حشد عشایری در اطراف روستای «الدوالیب» در نزدیکی منصوریه در شمال شرق دیالی حمله کنند.

العنبکی گفت که نیروهای حشد عشایری بدون اینکه قربانی بدهند موفق شدند با حمله تروریست های داعش مقابله کنند.

پیشتر نیز حشد شعبی اعلام کرده بود که در عملیاتی چند روزه در استان کرکوک موفق شده اند ده ها تروریست داعشی را از پای دربیاورند.

کد خبر 4262047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha