به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان، محمدموسی مومنی گفت: سال گذشته ۱.۸ میلیون تن کالا از نهاوند به مناطق مختلف کشور ارسال شد.
وی گفت: از این میزان یک میلیون تن انواع محمولات کارخانه سیمان و بقیه محصولات کشاورزی شامل چغندرقند، گندم، ذرت و تره بار بوده است.
محمدموسی مومنی، کنترل و نظارت بر عملکرد ناوگان حمل و نقل کالا و جلوگیری از فرار بار با همکاری پلیس راه نهاوند را از جمله اقدامات انجام شده در حوزه بار عنوان و اضافه کرد: در همین راستا همچنین برگ جریمه اضافه تناژ برای رانندگان متخلف صادر شد.
رئیس راهداری نهاوند در ادامه از جابجایی ۲۵۷ هزار و ۵۵۶ نفر مسافر در سال ۹۶ در این شهرستان خبر داد و گفت: پارسال همچنین ۳۶ هزارو ۳۹۵ سفر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی این شهرستان انجام شد.
نظر شما