به گزارش خبرنگار مهر, سید محسن علوی ظهر سه شنبه در سومین دوره آموزش توانمندسازی تشکل های مردم نهاد حوزه های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان های شمال غرب کشور، اظهارداشت: مهمترین هدف در بحث گردشگری شناسایی و معرفی جاذبه های یک منطقه است که در کردستان این کار به خوبی انجام شده است.
وی با اشاره به پتانسیل ها و جاذبه های گردشگری کردستان, افزود: تاکنون دو هزار و ۸۰۰ اثر در سطح استان شناسایی شده که از این تعداد ۹۰۰ اثر به ثبت ملی رسیده است و این کار می تواند در توسعه کردستان نقش موثری داشته باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان به نقش تشکل های مردم نهاد در توسعه گردشگری اشاره کرد و ادامه داد: این تشکل ها می توانند میراث فرهنگی, صنایه دستی و جاذبه های گردشگری استان را به خوبی به مردم کشور و حتی گردشگران خارجی معرفی کنند.
علوی حوزه میراث فرهنگی و جاذبه های فرهنگی و صنایع دستی را در کشور گسترده عنوان کرد و یاداور شد: حوزه گردشگری کردستان بهترین بستر برای توسعه محسوب میشود و در همین راستا باید به این بخش توجه ویژه ای شود.
وی با اشاره به جایگاه و نقش تشکل های مردمی در میان مردم و مقبولیت آنها در جامعه بیان کرد: این تشکل ها که رابط میان مسئولان و مردم هستند میتوانند اهداف سازمانی را به بهترین شکل به جامعه انتقال دهند.
گفتنی است سومین دوره آموزش توانمندسازی تشکل های مردم نهاد در حوزه های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان های شمال غرب کشور در هتل جهانگری سنندج به مدت دو روز در حال برگزاری است
.
نظر شما