۱۲ اسفند ۱۳۹۷، ۹:۰۶

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

۱۳۰ پایگاه کمیته امداد آذربایجان غربی درجشن نیکوکاری دایر می شود

۱۳۰ پایگاه کمیته امداد آذربایجان غربی درجشن نیکوکاری دایر می شود

ارومیه – مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان غربی از برپایی ۱۳۰ پایگاه ثابت و سیار همزمان با جشن نیکوکاری در استان خبر داد.

عزیز سهندی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه امسال جشن نیکوکاری با شعار عید برای همه برگزار می‌شود از ۱۶ اسفند در استان آغاز می‌شود افزود: این تعداد پایگاه امدادی در بخش‌های مختلف شهری و روستایی استان دایر و آماده جمع آوری کمک‌های مردم نوع دوست و خیر استان خواهد بود.

وی با بیان اینکه همچنین همزمان با آغاز جشن نیکوکاری پایگاه‌های کمیته امداد در محل‌های برگزاری نماز جمعه در سطح استان نیز دایر و آماده جمع آوری کمک‌های مردمی است افزود: مردم آذربایجان غربی هدایای نقدی و غیر نقدی را از طریق این پایگاه‌ها به دست نیازمندان استان برسانند.

سهندی با بیان اینکه امسال پیش بینی رشد ۴۰ درصدی کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری را داریم افزود: سال گذشته مردم استان ۶۶ میلیارد ریال در جشن نیکوکاری به نیازمندان استان کمک کردند که این میزان امسال با پیش بینی بینی افزایش ۴۰ درصدی به ۹۳ میلیارد ریال می‌رسد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان غربی ادامه داد: مردم خیر و نوع دوست استان می‌توانند از طریق واریز مبلغ خود به شماره حساب ۰۱۵۴۳۸۵۴۳۸۰۰۰ نزد بانک ملی و یا از طریق تلفن همراه با واردکردن کد دستوری #۱* ۸۸۷۷ * برای پرداخت هدایای خود اقدام کنند.

سهندی همچنین با اشاره به اینکه امسال جشن نیکوکاری همزمان با ۱۵ اسفندماه در سطح مدارس آذربایجان غربی نیز برگزار می‌شود اضافه کرد: در این راستا نیز یک هزار و ۷۵۰ پایگاه در سطح مدارس استان راه اندازی می‌شود.

وی توسعه و ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری در جامعه و تامین نیازهای ضروری مددجویان و نیازمندان را از مهمترین اهداف برگزاری جشن نیکوکاری عنوان کرد و گفت: در کنار این پایگاه‌ها ۲۲ اداره تابعه کمیته امداد آماده دریافت هدایای مردم خواهند بود.

کد خبر 4557461

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha