به گزارش خبرنگار مهر، جعفر رودری عصر سه شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان شهربابک گفت: باید از ظرفیتهای موجود در قانون بودجه استفاده کنیم؛ تجربه نشان داده است که تعداد محدودی از استانها میتوانند از این ظرفیتها استفاده کنند و جا دارد که خودمان را در این زمینه تقویت کنیم.
وی ادامه داد: چارچوب و دستورالعمل مباحث اقتصاد مقاومتی در استان کرمان بسته شده است و به زودی به شهرستانها ابلاغ میشود.
رودری با اشاره به اینکه این مباحث در سه بخش کلی معینهای اقتصادی، پروژهها و برنامههای اقتصاد مقاومتی تعریف شده اند، افزود: هر سال باید تعدادی پروژه تنظیم شود که باید دارای یکسری معیارها باشند. سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی که توسط رهبری ابلاغ شده است باید به عنوان نقشه راه مورد استفاده قرار گیرند.
وی با اشاره به بیانات رهبری در زمینه گام دوم انقلاب مبنای عمل است، افزود: پروژهها باید در راستای رفع چالشهای اصلی استان باشند. همچنین پروژهها باید دارای اثرات مهم، برجسته و تحرک زا در اقتصاد شهرستان باشند و محل تأمین منابع مالی آنها مشخص باشد.
وی با اشاره به اینکه تمامی رویکردهای و سیاستهای اقتصاد مقاومتی باید به سمت افزایش مشارکت بخش غیردولتی و ایجاد بستر لازم باشد، افزود: ارتقا بهره وری و تولید داخلی، حفظ اشتغال موجود نیز باید مدنظر قرار گیرد.
رودری از رونق تولید به عنوان برنامههای اولویت دار استان نام برد و افزود: بهبود معیشت اقشار آسیب پذیر، بهبود محیط کسب و کار، مقابله با تحریمها از دیگر مباحثی که در قالب چارچوب و دستورالعمل به شهرستانها ابلاغ میشود.
وی گفت: این دستورالعمل مبنای کار ستاد فرمانده اقتصاد مقاومتی شهرستان است و بر همین اساس گزارشات و بازخوردها را از شهرستانها خواهیم گرفت.
وی گفت: تقریباً ۶۰ درصد واحدهای تولیدی استان کرمان تعطیل یا نیمه فعال هستند و جای کار در این زمینه وجود دارد.
نظر شما