۳۰ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۱

معاون آموزش متوسطه مطرح کرد

تغییر گفتمان در مدارس با اجرای سند تحول بنیادین

تغییر گفتمان در مدارس با اجرای سند تحول بنیادین

معاون آموزش متوسطه گفت: اعتقاد داریم سند تحول بنیادین باید گفتمان‌ها را در مدرسه تغییر دهد و مدیر مدرسه باید بتواند با تشخیص مفاهیم، برنامه‌ها را پیش ببرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کمرئی در نشست سرپرست وزارت آموزش و پرورش با مدیران و کارکنان معاونت متوسطه که در این معاونت برگزار شد، اظهار کرد: تعهد حرفه‌ای کارکنان از ویژگی این حوزه است بنابراین با تلاش مضاعف رشد این معاونت در آینده چشمگیر خواهد بود.

معاون آموزش متوسطه گفت: بر اساس اسناد فرادستی توسعه کمی و کیفی در دستور کار این معاونت است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور فعالیت‌ها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این معاونت به نمایندگی از وزارت آموزش و پرورش در ۱۵ کمیسیون مختلف ازجمله کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی عضویت دارد و پیگیر سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش در خارج از حوزه ستادی است.

معاون آموزش متوسطه این معاونت را دارای جایگاه ویژه‌ای دانست و تصریح کرد: خروجی آموزش و پرورش کشور در دوره متوسطه است، لذا آموزش‌هایی که در دوره‌های تحصیلی داده می‌شود، در دوره متوسطه عینیت پیدا می‌کند لذا دوره متوسطه، دوره‌ای کلیدی است.

وی اضافه کرد: نقش مدیریت و راهبردی را در این معاونت دنبال می‌کنیم و برای این کار با انسجام شکل‌گرفته در دوره متوسطه فعالیت می‌کنیم.

کمرئی گفت: برنامه‌های سند تحول، برنامه درس ملی، برنامه ویژه مدرسه و طرح تعالی مدیریت از حوزه‌های کاری و فعالیت‌های این معاونت است.

وی افزود: با توجه به وجود سند تحول بنیادین و سایر طرح ها، تلاش داریم در اولین قدم، بین برنامه‌های این معاونت انسجام مفهومی ایجاد کنیم تا مدل مفهوم منسجمی شکل گیرد زیرا بخش زیادی از پراکندگی‌ها نتیجه آشفتگی در عدم هماهنگی بین طرح‌ها خواهد بود.

معاون آموزش متوسطه اجرای موفق طرح‌ها را نیازمند همکاری سایر معاونت‌ها دانست و افزود: اعتقاد داریم سند تحول بنیادین باید گفتمان‌ها را در مدرسه تغییر دهد و مدیر مدرسه باید بتواند با تشخیص مفاهیم، برنامه‌ها را پیش ببرد.

وی افزود: برنامه تعالی یک سیستم توسعه مدیریت است و ابزاری برای ارائه سند درس ملی است و موازی کاری با سایر برنامه‌ها ندارد.

کمرئی ادامه داد: ۳۳ هزار و ۷۵۵ آموزشگاه متوسطه در برنامه تعالی مدیریت تحت پوشش قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: توسعه نیروی انسانی بسیار اهمیت دارد لذا طراحی الگویی برای توسعه حرفه‌ای مدیران در دستور کار است و در این راستا ۴۰ برنامه داریم.

معاون آموزش متوسطه با اشاره به وجود اهمیت گروه‌های آموزشی، اظهار کرد: در سال قبل که پایه دوازدهم در حال استقرار بود گروه‌های آموزشی توانستند مشکلات را رفع کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه غنی‌سازی حوزه‌های یادگیری، مسابقات در چند سطح اجرا می‌شود و به‌عنوان یک رخداد علمی، اعلام می شود.

کمرئی سیاست‌های این معاونت را در راستای خلق موقعیت‌های یادگیری اعلام و عنوان کرد: انتظار داریم این معاونت و نقش راهبری آن به‌عنوان آموزش رسمی کشور است، بیش‌از پیش مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 4672398

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha