۱۰ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۵۱

مدیر نظارت بر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

یک واحد دندانپزشکی غیرمجاز در اردبیل پلمب شد

یک واحد دندانپزشکی غیرمجاز در اردبیل پلمب شد

اردبیل - مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: یک واحد دندانپزشکی غیرمجاز به دلیل مداخله در امور درمان توسط فرد فاقد صلاحیت پلمب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزبه مقدم عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران از پلمب یک واحد دندانپزشکی در اردبیل خبر داد و افزود: طی بازدید کارشناسان اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و پس از هماهنگی با اداره اماکن نیروی انتظامی، یک واحد دندانپزشکی غیرمجاز به دلیل مداخله در امور درمان توسط فرد فاقد صلاحیت و فاقد مدرک مرتبط و همچنین فک خودسرانه پلمب قبلی در مرکز شهر اردبیل، مجدداً پلمب و پرونده این فرد برای رسیدگی بیشتر به مراجع قضائی تحویل داده شد.

وی افزود: همشهریان باید از مراجعه به واحدها و مؤسسات غیرمجاز درمانی خودداری کنند.

مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: از عموم همشهریان درخواست می‌شود هرگونه تخلف مربوط به حوزه درمانی یا دخالت غیرمجاز افراد فاقد صلاحیت در امر درمان‌های پزشکی و دندانپزشکی را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع یا به اداره نظارت بر درمان دانشگاه گزارش کنند.

کد خبر 4839973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha