۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۵۸

وزیر صنعت:

تسهیلات در اختیار صادرکنندگان قرار می گیرد

تسهیلات در اختیار صادرکنندگان قرار می گیرد

شهرکرد- وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه یکی از برنامه‌های اساسی امسال توسعه صادرات غیرنفتی است، گفت: تسهیلات در اختیار صادرکنندگان قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحمانی بعد از ظهر پنج شنبه در حاشیه بازدید از کارخانه موکت سازی بروجن اظهار داشت: توسعه صنعت نساجی مورد توجه قرار گرفته است و چند برنامه پیگیری می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: این صنعت یک بازار قابل توجهی در داخل کشور و کشورهای همسایه دارد که این حوزه مورد حمایت است و طرح توسعه صنایع نساجی در پنج استان از جمله چهارمحال و بختیاری اجرا شد.

وی ادامه داد: استان چهارمحال و بختیاری قطب صنعت نساجی و پوشاک خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: یکی از برنامه‌های اساسی امسال توسعه صادرات غیرنفتی است که صندوق توسعه ملی دو هزار میلیار تومان اعتبار در این زمینه پیش بینی کرده است و با همراهی بانک‌های عامل به دو برابر افزایش یافت تا تسهیلات مناسب در اختیار صادرکننده‌ها قرار گیرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این بازدید از مراحل مختلف کارخانه موکت سازی بروجن بازدید کرد.

کد خبر 4846438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha