۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۵:۳۳

در پی شیوع کرونا در امارات؛

بیش از ۲۰ هزار کارگر پاکستانی خواهان بازگشت به کشورشان هستند

بیش از ۲۰ هزار کارگر پاکستانی خواهان بازگشت به کشورشان هستند

در پی شیوع کرونا در امارات، بیش از ۲۰ هزار کارگر پاکستانی خواهان بازگشت به کشورشان هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از عربی ۲۱، در پی گسترش شیوع ویروس کرونا در امارات بیش از ۲۰ هزار پاکستانی شاغل در امارات برای بازگشت به کشورشان تلاش می کنند.

این تلاشها به علت قید و بندهای ایجاد شده از سوی امارات در پی شرایط کرونایی با ناکامی مواجه شده است. در همین رابطه صدها پاکستانی در مقابل کنسولگری کشورشان در دبی تحصن کرده و خواهان بازگشت به پاکستان هستند.

همراه با شیوع ویروس کرونا در امارات، مسئولان این کشور اقداماتی را برای مقابله بیماری کووید ۱۹ اتخاذ کرده اند. تعلیق پروازها و منع آمد و شد از جمله این اقدامات به شمار می رود.

سخنگوی کنسولگری پاکستان در دبی پیش از این اعلام کرده بود از سوم آوریل (ماه جاری میلادی) تاکنون بیش از ۲۰ هزار پاکستانی تمایل خود را برای بازگشت به کشورشان اعلام کرده اند.

مسئولان پاکستان هم اکنون در حال رایزنی با امارات هستند تا زمینه را برای بازگشت کارگران پاکستانی به کشورشان فراهم کنند.

کد خبر 4897757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha