۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۰

علاوه بر کاهش تولید توافق شده توسط اوپک پلاس؛

عربستان یک میلیون بشکه دیگر از تولید نفت روزانه خود کاهش داد

عربستان یک میلیون بشکه دیگر از تولید نفت روزانه خود کاهش داد

پس از اعلام آن که عربستان سعودی به غول نفتی دولتی این کشور دستور داد تا تولید خود را ۱ میلیون بشکه در روز دیگر، به علاوه کاهش تولید توافق شده اوپک پلاس کاهش دهد قیمت نفت بالا رفت.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، پس از اعلام آنکه عربستان سعودی به غول نفتی دولتی این کشور دستور داد تا تولید خود را ۱ میلیون بشکه در روز دیگر، به علاوه کاهش تولید توافق شده توسط اوپک پلاس، پایین بیاورد، قیمت‌های نفت افت اولیه خود را جبران کرده و دوباره رشد کردند.

در معاملات دیشب قیمت نفت خام آمریکا ۱ درصد جهش کرد و به بالای ۲۵ دلار رسید و قیمت نفت برنت با ۰.۴ درصد افزایش به بالای ۳۱ دلار رفت.

رشد قیمت نفت پس از آن اتفاق افتاد که عربستان سعودی، که از پایین بودن قیمت‌ها آسیب سختی دیده است اعلام کرد تولید خود را در ماه ژوئن بیشتر از گذشته کاهش خواهد داد. این کاهش داوطلبانه که از سوی وزارت نفت عربستان اعلام شد ۱ میلیون بشکه در روز دیگر را از بازارهای جهانی پاک خواهد کرد. به این ترتیب میزان کل کاهش تولید نفت عربستان ۴.۸ میلیون بشکه در روز نسبت به سطح تولید آوریل خواهد شد.

ریاض امیدوار است این اقدام سایر اعضای اوپک پلاس را تشویق کند به کاهش تولید توافق شده خود پایبند بمانند.

کد خبر 4923311

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha