پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۲۹

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس:

مشکل سرانه تخت بیمارستانی در استان مرکزی با وجود کرونا حل شود

مشکل سرانه تخت بیمارستانی در استان مرکزی با وجود کرونا حل شود

اراک- نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با توجه به شیوع کرونا بر حل مشکل سرانه تخت بیمارستانی در استان مرکزی از سوی مسئولین مربوطه تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن آصفری روز چهارشنبه در جریان سفر یک روزه معاونین درمان و توسعه وزارت بهداشت به استان در جلسه مدیریت کرونا استان مرکزی در اراک، اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا و به دنبال آن کمبود سرانه تخت بیمارستانی موجب شد که بیمارستان تخصصی آیت الله خوانساری اراک که ویژه بیماران سرطانی است، در اختیار بیماران کرونایی قرار گیرد.

وی ادامه داد: اگر در چهار ماه گذشته برای تکمیل بیمارستان ولیعصر (عج) اراک اقدام می‌شد، نیازی به تخلیه بیمارستان تخصصی برای پذیرش بیماران کرونایی نبود بنابراین باید برای راه اندازی این مرکز درمانی تا نیمه سال آینده تلاش کرد و کمبود سرانه تخت بیمارستان را برطرف ساخت.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با تخصیص اعتبارات گفت: متأسفانه برخی ناعدالتی ها در تخصیص اعتبارات استانی دیده می‌شود. استان مرکزی در شیوع بیماری کرونا فاصله‌ای با استان‌های قم و مازندران ندارد اما به لحاظ تخصیص اعتبارات فاصله زیادی دارد.

آصفری کمبود دارو را نیز یکی دیگر از مشکلات جدی در امر مقابله با ویروس کرونا در استان مرکزی برشمرد و گفت: باید در این خصوص نیز نگاه ویژه صورت گیرد.

به گفته وی بدنبال شیوع کرونا بسیاری از صنوف استان مرکزی متضرر شدند و هنوز برخی صنوف تعطیل هستند و پرداخت تسهیلات ۱۲ تا ۱۸ میلیون تومانی دولت با سود ۱۸ درصد، مشکلی از آنها حل نمی‌کند و باید چاره اندیشی ویژه در این خصوص صورت گیرد.

کد خبر 4986549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha