۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۷

روایت میرتاج الدینی از جلسه کمیسیون برنامه و بودجه:

مونسان: اعتبارات ایجاد زیرساخت در گردشگری تقویت شود

مونسان: اعتبارات ایجاد زیرساخت در گردشگری تقویت شود

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: وزیر میراث فرهنگی بر ضرورت تقویت اعتبارات ایجاد زیرساخت گردشگری و حمایت از ایجاد بازارچه های صنایع دستی در این کمیسیون تأکید کرد.

حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور علی اصغر مونسان در جلسه عصر امروز کمیسیون برنامه و بودجه مجلس،گفت: وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری درباره بودجه وزارتخانه متبوع خود نقطه نظراتی را مطرح کرد و اظهارداشت که این وزارتخانه کمترین بودجه را دارد، چرا که تازه تأسیس شده است.

وی بیان کرد: مونسان در این جلسه تأکید کرد که بیشترین کارهای این وزارتخانه مشارکتی است و به صورت مردمی و با کمک بخش خصوصی انجام می شود.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: طبق گفته وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سهم ما در گردشگری به نُرم های جهانی نزدیک می شود و در حال حاضر سهم ۶.۸ درصد از جی دی پی را به صورت مستقیم و غیرمستقیم داریم که نُرم جهانی ۱۰ درصد است.

میرتاج الدینی با اشاره به پیشنهادات مونسان که در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس مطرح شد، گفت: وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این جلسه تأکید کرد بخش گردشگری در برنامه های عمرانی کشور محور قرار گیرد و همچنین اعتبارات ایجاد زیرساخت در گردشگری تقویت شود.

وی تصریح کرد: وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بر ضرورت تقویت اعتبارات حفظ و احیای آثار تاریخی و همچنین حمایت از ایجاد بازارچه های صنایع دستی به منظور تکمیل زنجیره تولید و فروش تأکید کرد.

میرتاج الدینی بیان کرد: بنده هم در این جلسه مطالبی را عنوان کردم و گفتم اینکه سهم گردشگری به ۶.۸ درصد جی دی پی رسیده، گزارش امیدوارکننده ای است و با این روند به هدف اعلام شده در پایان برنامه یعنی به ۲۵ میلیارد دلار در گردشگری در سال ۲۰۲۵ خواهیم رسید و این مسئله دور از دسترس نیست.

وی اظهارداشت: یکی دیگر از مطالبی که بنده در این جلسه عنوان کردم آن بود که سهم گردشگری دینی و زیارتی در گردشگری خارجی قابل توجه است و با توسعه صنعت گردشگری اشتغال در جامعه افزایش می یابد و بخش گردشگری می تواند به یکی از بخش های مؤثر در اقتصاد کشور تبدیل شود و همچنین احیای آثار تاریخی در ایجاد جاذبه های گردشگری نقش بسزایی دارد.

کد خبر 5036304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۸
      0 0
      احیای خانه ها تاریخی و باغ ها تاریخی، بهسازی و نوسازی و تبدیل آنان به مراکز اقامتی و تفریحی به همراه گسترش معماری ایرانی اسلامی در شهر مطابق معماری تاریخی منطقه موجب افزایش گردشگری خارجی و داخلی میشود
    • علی IR ۱۷:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۸
      0 0
      ساختن خانه بزرگ در چند طبقه به همراه فضای سبز در شهرها مطابق معماری ایرانی اسلامی و تبدیل آنان به هستل (Hostel) بیشتر از ساخت هتل پنج ستاره میتواند گردشگر خارجی جذب کند و با هزینه کم تر هم ساخته شود