۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۹

سوگند وفاداری به نظام جمهوری اسلامی ایران

سوگند وفاداری به نظام جمهوری اسلامی ایران

مگر ۹ دی و فتنه سال ۸۸ فراموش‌شدنی است؟ اکنون به سالروز حادثه‌ای که با حماسه مردم خاتمه یافت رسیده‌ایم و بار دیگر ابعاد و تأثیر و علل آن را به رشته تحریر درمی‌آوریم.

به گزارش خبرگزاری مهر، رسالت نوشت: مگر ۹ دی و فتنه سال ۸۸ فراموش‌شدنی است؟ اکنون به سالروز حادثه‌ای که با حماسه مردم خاتمه یافت رسیده‌ایم و بار دیگر ابعاد و تأثیر و علل آن را به رشته تحریر درمی‌آوریم. روزهای ابتدایی و سرد اولین زمستانی که اعتراضات رنگ خشونت گرفت و فریادها طعم خون!
رفتارها و مستندات سران جریان فتنه سال ۸۸ نشان می‌دهد که مدت‌ها برای ایجاد اغتشاش و براندازی نظام برنامه‌ریزی کرده بودند و در گام نخست بحث تقلب در انتخابات ریاست جمهوری را پیش کشیدند.
بنابراین مرحله اول ادعای تقلب، مرحله دوم صیانت آرا و مرحله سوم آشوب بود. هدفی شیطانی و همگام با نظام سلطه که ۸ ماه تمام آرامش مردم را سلب و خسارات متعددی را به کشور وارد کرد.


آغاز دروغ تقلب
دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری خرداد ۱۳۸۸ بود که نامزدهای شکست‌خورده انتخابات به بهانه «تقلب» اعتراضاتی را آغاز کردند. سناریویی که ماه‌ها قبل از انتخابات طرح‌ریزی‌شده بود و همه دشمنان خارجی و معارضان داخلی را امیدوار به براندازی نظام جمهوری اسلامی کرده بود.
حدود ۶ ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸، بخشی از جریان اصلاح‌طلب شروع به گشودن بحث‌هایی دراین‌باره کرد که روند برگزاری انتخابات در ایران مخدوش است؛ به‌طوری‌که همسر مصطفی تاجزاده در یک سخنرانی تأکید کرد «تاکنون هیچ انتخاباتی در ایران سالم نبوده است!»
عفت مرعشی، همسر مرحوم حجت‌الاسلام هاشمی رفسنجانی نیز پس از آن‌که رأی خود را به صندوق انداخت و اعلام کرد: «شما شاهد هستید که من در رأی خود نام میرحسین موسوی را نوشتم و امیدوارم تقلبی صورت نگیرد که اگر این اتفاق بیفتد، من در پل صراط از آن نخواهم گذشت و اگر تقلب نشود موسوی رئیس‌جمهور می‌شود، ولی خدا نکند تقلب کنند که در آن صورت مردم به خیابان‌ها می‌آیند و اعتراض می‌کنند.»
میرحسین موسوی، یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نیز روز ۲۱ خرداد ۱۳۸۸ (یک روز پیش از انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم) در مصاحبه‌ای با مجله آمریکایی تایم، از قطعی بودن پیروزی خود در انتخابات صحبت کرد.


بزرگنمایی توهم صیانت آرا
با نزدیک شدن به زمان انتخابات، به‌تدریج اخباری منتشر شد که اصلاح‌طلبان برای نخستین بار در کنار سازوکارهای رسمی نظارت بر انتخابات، در حال به وجود آوردن ساختارهایی هستند که قرار است روز انتخابات به‌عنوان یک ناظر غیررسمی عمل و اظهارنظر کند.
سایت رسمی میرحسین موسوی اعلام کرد اعضای کمیته‌های صیانت آرا در ۸۰ درصد صندوق‌ها حضور دارند. کمیته‌های صیانت از آرا ابتدا سعی کردند نوعی هویت حقوقی برای خود به وجود بیاورند، اما بعد از آن‌که نهادهای قانونی تأکید کردند هرگز آن‌ها را به رسمیت نخواهند شناخت، این کمیته‌ها به‌عنوان بخشی از ستادهای کاندیداها اما درواقع مستقل از آن‌ها شکل گرفت.


آشوب و اردوکشی خیابانی
حال باگذشت زمان و زمینه‌سازی و زیرسازی افکار عمومی به بهانه تقلب و نادرست بودن انتخابات ریاست جمهوری در جمهوری اسلامی ایران زمان آن بود که‌موج اعتراضات به خیابان‌ها کشیده شود و جوانان با دستبندهای سبز مشت‌هایشان را گره کنند و در ابتدا علیه کلیت انتخابات، تقلب در آرا و درنهایت به کلیت نظام و امام (ره) فحاشی کنند.هنوز رأی‌گیری پایان نیافته بود و مردم در تهران و برخی شهرهای بزرگ در پای صندوق‌های رأی بودند که طبق این طرح‌ریزی میرحسین موسوی طی مصاحبه‌ای با خبرنگاران داخلی و خارجی، خود را پیروز انتخابات معرفی کرد. در ادامه با اعلام نتایج انتخابات، «دروغ تقلب» رمز فرمان آشوب شد و کشور را هشت ماه دچار تلاطم اردوکشی‌های خیابانی کرد.اردوکشی‌های خیابانی پس از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ابتدا با تحمیل خسارت به اموال عمومی و خصوصی آغاز شد. با استناد به گزارش شهرداری تهران، در فتنه ۸۸، بیش از ۶۳ میلیارد تومان به اموال عمومی تهران خسارت وارد شد و علاوه بر این ۱۱ بانک دولتی و خصوصی و مؤسسه اعتباری در اغتشاشات آن سال مورد تخریب و آتش‌سوزی واقع شدند که برآورد حاصله خسارت وارده به هر بانک حدود ۵۰۰ میلیون تومان بود.
آتش زدن اتوبوس‌های شهری، بانک‌ها، مساجد، سطل‌های زباله، اماکن دولتی و عمومی و… نیز بخشی عادی و معمولی از خسارات میدانی فتنه‌گران در آشوب‌های فتنه ۸۸ بود.
نکته جالب‌توجه اما حمایت‌های مکرر کاخ سفید از آشوب‌ها و تخریب اموال عمومی بود. باراک اوباما، رئیس‌جمهور وقت آمریکا در مصاحبه با سی بی اس فتنه‌گران را مردم ایران خواند و مدعی شد: «صدای مردم ایران باید شنیده شود و نباید خاموش شود.»
فتنه‌گران در ادامه اقدامات خود، در روز ششم دی‌ماه، هم‌زمان با عاشورای حسینی به‌صورت سازمان‌دهی شده بدون حمل هرگونه ادوات مخصوص عزاداران و دسته‌های عزاداری، درحالی‌که نمادهای سبز را حمل می‌کردند، از خیابان‌های اسکندری به‌سوی تقاطع خیابان توحید، میدان فردوسی به سمت میدان انقلاب، میدان امام حسین (ع)، پل چوبی، خیابان حافظ به سمت چهارراه کالج و چهارراه ولی‌عصر حرکت کردند و با اخلال در عبور و مرور عزاداران و مردمی که در تردد به سمت مجالس عزاداری بودند، شعارهای انحرافی سر دادند. همچنین گزارش‌ها نشان از اخلال آشوبگران در دیگر نقاط شهر می‌داد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، در ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ در دیدار ائمه جماعات مساجد تهران نیز خاطره‌ای از هشدار خود به سران فتنه را روایت کرده و فرمودند: «در ایّام فتنه در سال ۸۸ در اوّل کار، بنده یکی از این سران فتنه را خواستم و به او گفتم که آقاجان، این کاری که شما شروع کرده‌اید و دارید می‌کنید، دست بیگانه‌ها خواهد افتاد و دشمن از این استفاده خواهد کرد؛ شما حالا به‌ظاهر درون نظام هستید، با نظام هستید و به قول خودتان دارید یک اعتراض مدنی -من‌باب مثال یک اعتراض به انتخابات- می‌کنید امّا این کاری که دارید می‌کنید مورداستفاده دشمنانِ اصل نظام قرار خواهد گرفت؛ گوش نکرد؛ یعنی نفهمیدند که چه داریم می‌گوئیم؛ حالا البتّه این نگاه خوش‌بینانه بنده است که می‌گویم نفهمیدند، بعضی هم ممکن است جور دیگری فکر کنند. وارد شدند؛ بعد دیدید از درونش چه درآمد؛ گفتند: انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است.»


تولد حماسه‌ای دیگر و مرگ فتنه
سرانجام پس از شدت گرفتن اغتشاشات خیابانی، مردم ایران در ۹ دی‌ماه در حمایت از نظام و انقلاب وارد میدان شدند و این حضور و حمایت و وحدت مردم جلوه‌ای بین‌المللی و سیلی بر تجزیه‌طلبان و براندازان نظام جمهوری اسلامی ایران بود. به‌واسطه فروکش کردن فتنه ۸۸ و حضور میلیونی روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» در سرمقاله خود با توجه به حضور میلیونی مردم در ۹ دی اعتراف کرد و نوشت: «اصلاً تصور این‌که جمهوری اسلامی از درون منفجر شود، تصور اشتباهی است.» همچنین رویترز نیز تیتر زد: «راهپیمایان سوگند وفاداری با نظام جمهوری اسلامی یادکردند.» و چه اقدام غیرقابل‌پیش‌بینی‌ای! خلق این حماسه معادلات بسیاری از مقامات غربی و کارشناسان خارجی و حتی داخلی را به هم‌ریخت. اما ملت ایران همواره ثابت کرده‌اند که پای ثابت نظام هستند.
این سال‌ها به‌سرعت گذشتند و اکنون دشمنی‌ها با جمهوری اسلامی روزبه‌روز بیشتر می‌شود. از طرفی آمریکا تحریم‌های خود را علیه ایران افزایش می‌دهد و از طرف دیگر به کمک رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی سعی دارند منطقه غرب آسیا را ناامن و تروریست‌ها را تقویت کنند. آن‌ها حتی با ترور سرداران و دانشمندان کشورمان ازجمله سپهبد حاج قاسم سلیمانی و دانشمند ممتاز هسته‌ای کشور، دکتر محسن فخری زاده ضربه‌هایشان را علنی‌تر کرده‌اند و جدای از تهدیدهای خارج از مرز حتی شبانه‌روز در تلاش هستند تا به ذهن و فرهنگ و عقیده جوانان نفوذ کنند و با تهاجم فرهنگی داخلی بتوانند ابزاری با پشتوانه مردمی و دلایل منطقی داشته باشند تا قدرتی بالاتر از خودشان در منطقه وجود نداشته باشد. اکنون اما سال‌هاست که از عمر انقلاب می‌گذرد و این درخت پربار تنومندتر می‌شود. حتی می‌توان گفت که فرزندان حاج قاسم از دل ۹ دی متولد شدند و پس از ترور و شهادت او رشد کردند و ریشه دواندند. برشمردن دشمنی‌های حاکمان نظام سلطه و حتی سران فتنه زمان‌بر است اما همین کافی است که بدانیم شب و روز درحال نفوذ به خلأهای موجود نظام هستند و تا برطرف نکردن این فضاهای خالی نمی‌توان قدرت همه‌جانبه را کسب کرد.

کد خبر 5107392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha