۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۳۳

استاندار کرمان:

همه مدیران کرمان مکلف به همکاری با معین‌های اقتصادی هستند

 همه مدیران کرمان مکلف به همکاری با معین‌های اقتصادی هستند

کرمان - استاندار کرمان گفت: به همه مدیران تکلیف می‌کنیم که نهایت همکاری را با معین‌های اقتصادی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمان، علی زینی وند در نشست مشترک با وزیر صمت و معاون اقتصادی وزیر کشور در تهران با تسلیت شهادت حضرت فاطمه (س) بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق به منظور توسعه کسب و کارهای کوچک و خانگی در کنار صنایع معدنی و تبدیلی در مناطق کمتر برخوردار تاکید کرد.

زینی‌وند گفت: ما به همه مدیران تکلیف می‌کنیم که نهایت همکاری را با معین‌های اقتصادی انجام دهند.

علیرضا رزم حسینی، وزیر صمت نیز با تشریح دستاوردهای استفاده از توان بخش خصوصی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی در استان خراسان رضوی و قلعه گنج و گلباف در کرمان، خواستار تسریع این الگو در سایر مناطق شد.

در این جلسه مقرر شد دین پرست معاون وزیر کشور و قائم مقام وزیر صمت در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به اتفاق معاونان وزارت صمت به استان کرمان سفر کرده و برای رفع چالش‌های موجود تصمیم‌گیری کنند.

کد خبر 5124035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha