پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۵۳

باقری کنی:

آمریکا و اروپا باید پاسخگوی جنایت‌های صهیونیست‌ها باشند

آمریکا و اروپا باید پاسخگوی جنایت‌های صهیونیست‌ها باشند

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: پیامد راهبردی بزرگداشت روز قدس آن است که ترفندهای مثلث غربی، عبری و عربی ناتوان از مشروعیت­‌ بخشی به رژیم رو به زوال صهیونیستی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، علی باقری‌کنی، روز قدس را نماد جهانی مقابله با ظلم و حمایت از مظلوم دانست و اظهار داشت: پیامد راهبردی بزرگداشت روز قدس آن است که ترفندهای مثلث غربی، عبری و عربی ناتوان از مشروعیت‌بخشی به رژیم رو به زوال صهیونیستی است.

وی با اشاره به حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه غربی‌ها از رژیم صهیونیستی تصریح کرد: آمریکا و اروپا باید پاسخگوی جنایت‌های صهیونیست‌ها باشند و گرفتن ژست حقوق بشری نمی‌تواند آنها را از محکومیت در دادگاه جهانی عدالت رهایی بخشد.

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه با اشاره به خیانت چند کشور عربی به ملت فلسطین و آشکارسازی روابط سیاسی با رژیم صهیونیستی تأکید کرد: آتش فتنه صهیونیست‌ها جز با مقاومت خاموش نخواهد شد و هر کشوری که وارد تعامل با صهیونیست‌ها هم شود، از فهرست تجاوزگری و فتنه‌افروزی صهیونیست‌ها خارج نخواهد شد.

کد خبر 5206439

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha